Mitt forbilde 

  
Foto: Pinterest 

Meryl Streep er en av mine forbilder og ei av de som gir meg styrke til å svelge kameler og gi det lille ekstra på vei mot mine mål. Riktignok ønsker jeg å være en snillere versjon enn rollen hun spiller i Devil Wears Prada.  Men hun gir meg styrke til å gi FAEN! Jeg har jobbet MYE med min mentale styrke de siste årene og det gir meg SÅ mange flere muligheter. Jeg er flinkere til å gi faen og ser min egen verdi. Jeg lar meg ikke herske over, bli manipulert eller knekke. Jeg svelger de kameler jeg behøver svelge og fortsetter jobbe mot målene mine. Jeg har ikke tid til å bruke tid på haters, brudd eller den slags. Livet går videre enten vi vil eller ikke og dette er slik jeg holder fokus. 

Fokus mitt er på LA Lifestyle. Det å utvikle meg og å fortsette skape resultater!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *