Jeg har et liv utenom treningen..

img_4155.jpg

Foto: Pinterest

Noen ganger kan det sikkert virke som om jeg ikke har et liv utenom treningen, men sannheten er at jeg har det. Det er bare det at jeg med årene har fått mer behov for privatliv og jeg føler meg mer komfortabel med å dele det som har med trening og jobb å gjøre. Jeg har ikke behov for å dele ALT i livet mitt til enhver tid. Det å få oppmerksomhet for enhver pris driver meg ikke lenger. Da jeg først havnet i rampelyset var jeg kåt på oppmerksomhet. Nå føles det litt kleint å stå i sentrum om jeg ikke har et budskap å formidle. Jeg ønsker å kunne inspirere og å påvirke andre mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv. Og jeg tror ærlig talt ikke at folk er så interresert i å vite alt om mitt privatliv. Vel, det går litt i perioder for meg. Noen ganger er jeg mer åpen og andre ganger liker jeg å trekke meg litt tilbake og beskytte meg selv og mitt privatliv. Nå er jeg inne i en ganske så privat fase hvor jeg har mye fokus på jobb siden jeg har mange baller i luften og drømmer som skal realiseres.

img_4154.jpg

Men om jeg skal skrive litt om hva som skjer i kulissene, så har jeg flyttet utenbys for å kunne ta det med ro de få timene jeg som livsstilsentreprenør har fri og jeg holder på med oppussing. Riktignok tar det tid siden jeg jobber enormt mye, men jeg har idemyldret og lagt bilder på min pinterest når jeg har hatt noen ledige stunder og bildene i dette innlegget er inspirasjon til slik jeg ønsker at soverommet skal bli. Jeg tror jeg skal gå for en mørk blåfarge på veggene. Det sies at da sover man godt og er det noe jeg er opptatt av så er det nattesøvnen min.  Jeg trenger å få mine 8 timers søvn hver natt. Nå gleder jeg meg enormt til soverommet er ferdig oppusset. Det føles godt å ha flyttet ut av sentrum.

Foto: Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *