Hva du tenker er slik det blir

IMG_0408

Foto: Pinterest

Lettere sagt enn gjort noen ganger kanskje. De fleste av oss mennesker bryr oss om hva andre mener. MEN det er viktig å legge merke til hvem som sier hva og hvor det kommer fra. Jeg ser ingen grunn til å ta til meg drittslenging og saklig kritikk fra noen jeg vet slenger med leppa fordi de ønsker trykke andre ned for å framheve seg selv. Daglig opplever jeg at noen forsøker å knekke meg ved å si negative ting om meg. Vi kan velge å la det gå innpå oss eller vi kan velge å sortere kritikken vi får. Jeg anbefaler deg sterkt å tenke rasjonelt når du får kritikk. Som regel er det fordi noen er sjalu eller trenger oppmerksomhet.

Velg å ta det som et kompliment 🙂 Jo mer suksess du får jo flere forsøker å rive deg ned for å ta din plass. Jeg trener mange ledere og gründere og det er en del av deres hverdag.

Noe av det grunnleggende i oss mennesker handler om å bli sett, så om du bare velger å ha det i bakhodet kan du la være å ta det personlig neste gang noen kritiserer deg. Som sagt er det som regel ofte grunnet sjalusi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *