Hvordan henter jeg energi etter en drittdag?

12499407_10156452348020387_1038847127_o

Foto: Jon Klasbu

Livet er fullt av utfordringer og langt ifra en dans på roser spør du meg. Vel, det går lenger mellom hver drittdag nå for min del siden jeg har lært meg tilstandskontroll og å styre mine tanker til å tenke mer positivt gjennom mental trening og NLP. Men det hender allikevel jeg har en drittdag om jeg skal være ærlig og nå har jeg lært meg selv såpass å kjenne etter mine 34 år at jeg forstår hvorfor det skjer. Det skjer som regel når jeg har gasset på for mye og satt meg for høye mål jeg skal nå litt for raskt.

I går var en skikkelig drittdag!

Hva skjer når jeg stiller for høye krav til meg selv for raskt? Jo.. Jeg mister balansen og det blir for mye for meg. Kroppen stritter i mot og skriker etter at jeg skal bremse ved å ta en pause. I går var det faktisk så ille at jeg sank ned i en mørk dyp dal hvor jeg ikke så meningen med noesomhelst! Fokuset mitt ble på alt som ikke fungerer framfor alt jeg får til og alle de positive tingene i livet mitt. Jeg ble redd og jeg kjente brystet mitt spant seg. Jeg gråt og var frustrert. Jeg ville ut av denne følelsen.

Hva gjorde jeg? Min mor har alltid sagt at etter en dårlig dag kommer en god dag. Hun har så rett. Jeg skrudde av sosiale medier, la meg i sengen og bestemte meg for å sove det bort. I natt har jeg sovet 12 timer og det var mye det jeg trengte. Jeg trengte hvile og å nullstille. Jeg hadde visst gitt for mye til for mange over tid igjen. Det var på tide med ltit positiv egoisme og å gi til meg selv. Før jeg la meg skrev jeg ned alle mine prosjekter og tanker jeg hadde i hodet på et hvitt ark. Da jeg våknet var jeg utvilt, nullstilt og jeg klarte tenke klarere.

Tankene var nå endret til:

Tenk hvor heldig jeg er som faktisk får lov til å jobbe med akkurat det jeg brenner for. Jeg er meg selv og følger mine drømmer. Jeg har en verdi i andre menneskers liv og jobber med å motivere andre mennesker til økt livskvalitet og til å bli en sterkere utgave av seg selv. Jeg pusher andre mennesker slik at de får realisert sine drømmer. Jeg er i ferd med å bygge LA Lifestyle til noe større hvor vi kan nå ut til enda flere mennesker å inspirere enda flere mennesker til å tørre være seg selv og følge sine drømmer.

Slutt å sutre Lene. Det er kun deg det går utover. Livet handler om å fighte og det løser seg ikke av seg selv. Når du går på trynet må du reise deg selv og fortsette å fighte. Fortsett å følge drømmen. Spreng grenser!

Vi lever kanskje bare en gang og du har ingenting å tape! Det er umulig å blidgjøre alle, så sørg for å blidgjøre deg selv først og fremst, så kan de som digger din filosofi følge deg!

2 Comments on “Hvordan henter jeg energi etter en drittdag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *