Synes du jeg er ekstrem?

 

Du opplever meg kanskje som ekstrem ?

Hva JEG ser er ekstreme resultater! Mestring, disiplin og økt selvtillit!

Sannheten er at JEG aldri har følt meg bedre både på innsiden og utsiden 🙂 Jeg er overrasket over hvor full jeg er av energi og hvor tunge vekter jeg fortsatt løfter. Vel, dette kan jo være fordi jeg er forelsket ? Jeg føler meg hvertfall uovervinnerlig og supersterk akkurat nå. Men så pleier jeg som regel å være i mitt ess når jeg jobber fokusert under press mot et konkret mål i min egne lille boble. Og i denne fitnessboblen føler jeg meg veldig hjemme samtidig som jeg har blitt ønsket varmt velkommen i miljøet. Det rører mitt hjertet. Det føles om å «komme hjem». Det er herlig å være med likesinnede som forstår og som har samme interresser. Det er godt å være i et miljø hvor jeg ikke må unnskylde meg for at jeg er meg selv..

LA_1069

Til de som mener jeg er ekstrem ……

ObsessedFullSizeRender

Foto: Pinterest

Dedication is the key to success & pain is weakness leaving your body.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *