Spis for å føle deg bra!

Helse

Foto: Pinterest

IMG_1010

Jeg er over middels opptatt av matlaging og da spesielt et næringsrikt kosthold som gir meg energi og gjør at jeg føler meg best mulig både fra innsiden til utsiden. Nå som jeg er på en Bikinifitnessdiett spiser jeg mindre kalorier enn jeg ville ha gjort ellers logisk nok for å droppe i fett%. Men ikke for lavt siden jeg ønsker å opprettholde mest mulig muskelmasse. Derfor er det viktig og ikke gå for lavt i kalorier for raskt, men å gjøre det gradvis kontrollert skritt for skritt og gjerne under profesjonell oppfølging.

Nå er det 14 dager til jeg skal på scenen og jeg er fortsatt full av energi og hadde mensen forrige uke selv om jeg kun spiser 1472 kalorier per dag. Så lavt i kalorier er ikke å anse som sunt, men når det gjelder prestasjon og å få best mulig resultater for å bli sceneklar i bikinifitness er det å gå lavere i kalorier noen av grepene som må til.

I dette blogginnlegget ser dere bilder av en del av maten jeg spiser på dietten nå fram mot konkurransen. Jeg tror noe av grunnen til at denne dietten har gått såpass greit for meg er fordi jeg ikke har så høy fett% til vanlig ellers og at jeg samtidig spiser mye av den samme type næringsrike rene maten til hverdags når jeg ikke har trent til konkurranse. Derfor var det små justeringer for meg siden jeg allerede hadde veldig gode rutiner i mitt kosthold og siden jeg etter å ha vært på denne dietten siden 1.november har innsett at jeg har en veldig god disiplin sammelignet med folk flest.

Det handler om å bestemme seg og er det noe jeg er opptatt av så er det å ta vare på den ene kroppen jeg har fått utdelt både fra innsiden til utsiden samtidig som jeg digger å sprenge grenser og nå nye mål! 😉

Food_1044

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *