Hvordan får jeg så fin hud?

Hudenmin_0920

På snapchat i det siste er det mange som har lurt på hvordan jeg får så glinsende fin hud. Dette er først og fremst LA Lifestyle. Altså en sunn livsstil med næringsrik bra mat, trening, nok søvn og det å unngå stress.

 

Samtidig er jeg heldig og har et supert beautyteam med venninner som er de beste på sine felt + at jeg bruker de beste produktene på markedet. Jeg har alltid vært lidenskapelig av beauty og liker å ta vare på både mitt indre og ytre.

Jeg har i utgansgpunktet en skinnende hud som er fet og får derfor ikke like lett rynker. Den blir lett blank. Jeg regulerer urenheter og fetheten med talgregulerende produkter og tilfører mye fuktighet.

Det jeg har best erfaring med en peeling/ syrepenslinger fra f.eks Zo, Elisabeth Arden Pro samtidig som jeg liker godt Babor og Carita sine produkter. Dette har jeg pleid å gjøre hos Mai på akademiklinikken. Dyprens og utklemming gjør jeg gjerne hos Ane Vågsvoll på Bliss spa.

Jeg liker å bruke peeling for å få bort døde hudceller og er veldig glad i Clinique sin peeling som jeg kjøper hos min venninne Rojan på Vita Exclusive på Karenslyst Alle. Der handler jeg som regel mesteparten av sminken min også.

Når det gjelder foundation varierer jeg veldig litt avhengig av når på året det er, men jeg er veldig glad i Mac og Bare Minerals. Samtidig tester jeg stadig ut nye produkter.

Skal forsøke bli litt flinkere til å skrive om produkter jeg digger så dere også kan få gleden av de samme produktene. Spør gjerne på snap eller i kommentarfeltet her om det er spesifikke ting dere ønsker jeg skal skrive om 🙂

 

Deler gjerne mine hemmeligheter for at dere skal bli en enda mer smashing utgave av dere selv babes <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *