LA Lifestyle – Bikinifit

LALifestyleBikinifit

Foto: Fra venstre bak – Ane, Lise, Siv, Rita, Eva, Mari, Camilla. Foran fra venstre: Tina, me, Drea, Sylvi og Camilla

1.november startet jeg å coache disse damene over nettet og i dag feiret vi resultater med en photoshoot på Ikon studio hvor Drea Karlsen var dagens fotograf. Dette konseptet var et prøveprosjekt med stor suksess. Utrolig lærerrikt og givende! 21.januar når jeg reiser til LA er BikiniFit over for denne gang. Jentene har fulgt meg på veien mot Bikinifitnesskonkurransen i LA hvor jeg har delt alle detaljer og erfaringer jeg har gjort meg underveis mot målet. Det kommer et nytt og videreutviklet LA Lifestyle BikiniFit konsept som jeg skriver mer om etter konkurransen er gjennomført 🙂

Tina_1060

Camilla_1062

RagnhildSizeRender

Ragnhild Andersen fra Dior & Be Beautiful sminket alle jentene i dag. Fantastisk dyktig og herlig makeupartist <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *