Ræva mi var mer enn bra nok for Los Angeles & my boobs are okay! ;)

 

IMG_1872

En 1.plass og en 2.plass i min første Bikinifitnesskonkurranse Ironman NaturallyFitexpo i Los Angeles er slett ikke verst!

I am a doer! I walk the talk! Jeg snakker ikke bare om å gjøre det! Jeg er en fullfører og jeg er jævli stolt av egen prestasjon! YES!

IMG_1839-2

Jeg ble kjent med flere av de andre jentene backstage og de var supersøte. Her med Bianca. Det var god stemning og jeg føler meg hjemme i Los Angeles. Her behøver man ikke skamme seg over at man trener for å se bra ut 🙂

Mitt selskap heter LA Lifestyle og det er både fordi LA er initialene i mitt navn Lene Alexandra , men også fordi det drar assosiasjoner til Los Angeles der alt er mulig og det ikke eksisterer noen jantelov! Det handler om å være seg selv og følge sine drømmer. Lev det livet du vil leve og vær opptatt av å utvikle deg og være den sterkeste utgaven av deg selv. Få maks ut av livet ditt! Det er nå vi lever!

IMG_1848

Denne spreke dama stilte i en annen klasse som heter Physique

IMG_1857

Hanging backstage..

(Beklager kvaliteten på bildene. Det er mine venner som har tatt med mobilkamera. Mitt fokus var å prestere på scenen og jeg har ikke giddet kjøpe bilder fra den profesjonelle fotografen)

Shit! Klokken er 0300 på natten her i Los Angeles! Jeg våknet plutselig og innså hva som har skjedd etter å ha blitt bombardert med gratulasjoner. Telefonen min piper og blinker konstant! Jeg er så rørt og overveldet at jeg sitter her og feller noen gledestårer. Wow! Dette betyr mye mer for meg enn jeg var klar over? Tuuuuusen takk for all kjærlighet??? I love you!

FullSizeRender-6

Tenk at jeg danket ut yngre babes med silikon! Haha.. Jammen var det naturlige «bra nok» i Los Angeles» gitt !

Det viser bare at det handler om hardt arbeid, disiplin og ikke minst attitude! Det beviser bare det jeg mener. Det handler om å ha en god balanse mellom det indre og ytre og utstråle selvsikkerhet og stolthet over hvem du er! Selvfølelse er ferskvare og noe vi må jobbe med hele tiden. akkurat nå er jeg i god balanse og føler meg bedre enn noensinne. Det er tydelig at jeg utstrålte dette på scenen!

IMG_1868

IMG_1869

Noen mente jeg hadde for mye fett på ræva, men det funket for Los Angeles! 😉

IMG_1875-2

Sammen med hun som slo meg i den ene klassen 🙂

IMG_1871

Glad jeg investerte tid med poseringscoach Edmund og trening med verdensmester Aina Cesilie 🙂 Det var agjørende da jeg var en av de helt klart beste på scenen!

IMG_1865

Noen mente jeg hadde for mye fett på ræva og andre mente jeg ikke hadde sjans i LA. «Det umulige» trigget meg. Når noen ikke har tro på meg gjør det meg enda sterkere. Da går det en faen i meg! Jeg ønsket å sprenge grenser og inspirere andre til å gi mer Faen i hva alle andre mener og følge sine drømmer. Ræva mi var mer enn bra nok for Los Angeles??? Når noen forsøker å trykke deg ned er det viktig å ha tro på deg selv og fokus på målet!

Petter Nortug og Jan Thomas har vært en stor inspirasjon for meg mot dette målet????

IMG_1870

Backstage med ei i crewet 🙂

IMG_1843

Anna Anka: Nok et eksempel på at DONT judge a book by its cover. Ydmyk og søt dame <3 Jeg digger mennesker som tør å mene noe annet enn alle andre, som er direkte og ikke er redd for å skille seg ut!

Jeg brenner virkelig for å inspirere andre til å bli en sterkere utgave av seg selv og nå søker jeg jenter til mitt Team LA Lifestyle Som jeg kan coache fram til å bli Bikinifit og sceneklare? ???? Det blir helt rått! Jeg har allerede fått inn mange gode søknader fra dedikerte jenter, men fortsett å sende inn. Jeg går igjennom søknadene når jeg er tilbake fra LA og kontakter de som er aktuelle for teamet.

Vel, nå må jeg gå å legge meg med min kjære som ligger i sin dypeste søvn. En ny og inspirerende dag her i LA venter i Morgen. Da blir det nok en tur på Golds gym igjen for å pumpe litt og så en deilig brunch i Beverly Hills eller West Hollywood. Just chillin ! 🙂

Tuuuusen takk til teamet mitt Fitnesscoach Christian Egner, «Daddy» og støttesspiller Harald på Haralds gym. Poseringscoach Edmund og Bikinifitness verdensmester Aina Cesilie. Kjæresten min Henrik. Beautyteamet mitt: Victoria Pas, Katrine Carlie, Linn Kristin Himberg Larsen, Mai Hansson, Solvår Hegge, sponsor Solgar, Managementet mitt Anti, Bikinifit gruppen min og ikke minst min familie, mine venner og alle dere herlige følgere som engasjerer dere i min LA Lifestyle 🙂

Og stor takk til pressen. Jeg har hatt med meg et helt fantastisk team fra Tv2 God kveld Norge her nede som var mye av grunnen til at jeg presterte så bra. Rørende! Man kan si mye om pressen, men jeg velger se på de som venner og kollegaer <3

Uten et team rundt meg ville ikke dette vært mulig! 

Teamwork is dreamwork! 

12 Comments on “Ræva mi var mer enn bra nok for Los Angeles & my boobs are okay! ;)

    • Awww, tuuuusen takk skjønne deg!!! <3 Du har selv et enormt potensial!

    • Tusen takk!! haha.. Jeg stilte i to nybegynnerklasser Novice og open 🙂 Blander de , så usikker hvilke jeg vant 😉

    • Takk for at du bryr deg 🙂 Jeg heier på deg og ønsker deg all hell og lykke på vei mot dine mål. Den største gleden man kan ha er å glede andre <3 Love!

    • Takk! Det var ikke så mange, men jeg er veldig fornøyd med hvilke resultater jeg har klart skape uansett 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *