Nå er jeg bra nok!

IMG_1916

I min egen klasse ble jeg utropt som vinner, men jeg gjorde det som skulle til og jeg entret scenen etter nesten 3 måneder hardt og disiplinert arbeid. Jeg følte meg allerede som en vinner før jeg gikk opp på den scenen. Og det å vinne en 1.pris første gangen jeg stilte i Bikini Fitness i Ironman Naturally på Fitexpo i Los Angeles var en fabulous feeling. For å være helt ærlig hadde jeg ikke fokus på plassering, men kun å bli den råeste utgaven av meg selv. Se hvor langt jeg kunne pushe grensene mine og se hvor bra jeg kunne bli samtidig som jeg kunne bruke dette til å øke min kunnskap siden jeg nå skal coache et team til å stille i Bikini Fitness. Jeg liker å vite hva jeg snakker om! Jeg er kjempestolt av egen prestasjon!

IMG_1921

I den andre klassen jeg stilte i  ble jeg nummer 2 og det var hun til venstre for meg i hvit bikini på bildet som vant. Selv føler jeg at det like gjerne kunne ha vært meg som vant slik jeg ser oss ved siden av hverandre på dette bildet, men slik er gamet. Noen ganger vinner man og andre ganger ikke. Det bruker jeg fint lite energi på å tenke over. Jeg er veldig glad jeg investerte i poseringstimer, for jeg var HELT klart i en egen klasse når det kom til appearance på scenen. Selv Michael Neveux som er en av bransjens beste fitnessfotografer ga meg det som kompliment uoppfordret da jeg var på shoot med han. Han var nemlig fotograf under konkurransen. Så jeg følte meg som en vinner selv som nummer 2 . Positivt indre og ytre selvsnakk har ALT å si! Det er viktig å digge seg selv litt!

IMG_1919

Jeg må si at det å se på disse bildene gjør meg jævli stolt og jeg føler virkelig dette er sporten for meg. Jeg føler at med min bakgrunn som modell, artist og idrettsjente med bakgrunn i fotball, håndball og styrketrening falt dette veldig naturlig for meg.

IMG_1920

Den seneste tiden har jeg blitt bombandert med meldinger, mailer og tekstmeldinger. Jeg er overveldet og rørt. Kan ikke si annet enn at jeg digger oppmerksomheten! I love it! Og jeg er ikke redd for å si det! Jeg har fått tilbake livsgnisten og fighterspiriten min! I am back ! Og denne gangen skal ingen få knekke meg! Ikke faen!

Det er mange som har dømt meg.. Så er det de som har hatt troen på meg og sett mitt potensiale. Den seneste tiden har de som tidligere har dømt meg tatt kontakt. Nå vil de også «henge» med meg. Mange har stilt spørsmål til meg og min kunnskap på mitt fagfelt på grunn av min bakgrunn. Hva FAEN er det for no? Snakk om å være smålig og snakk om å tro du selv er så jævla bra! Og nå som jeg imponerer ved å vinne en Bikini fitness konkurranse og få en 2.plassi Los Angeles da er jeg plutselig Bra Nok! Da vil dere henge med meg!

Hehe.. Så for noen er jeg kun bra nok om jeg er best. Funny hvordan mange vil henge med de som lykkes. I medvind er alle med, men i motvind er det ikke like mange som bryr seg. Jeg takker høflig til alle som velger å sende gratulasjoner, men heldighvis har jeg mine nære kjære venner og kollegaer som hele tiden har sett mitt potensial og vært der på de mindre gode dagene også.

Så jeg tar imot all kjærlighet fra alle og gir alle en sjanse. For noen er jeg kun bra nok når jeg er best og mye i media. Thats life 😉

IMG_1915

IMG_1914

Uansett hvilket mål du skal nå er det viktig at du tror på deg selv og at du har mennesker rundt deg som støtter deg akkurat som du er. Jeg har en glamourøs del av livet mitt, men jeg har også en hverdag. Ingenting bør overdrives.

Sørg for å ta vare på de menneskene i livet ditt som ser ditt potensial og støtter deg når ingen andre bryr seg. De som er der for deg når du trenger det som mest. Når du er nr 1 vil uansett ALLE henge med deg 😉

10 Comments on “Nå er jeg bra nok!

    • Awww, tuuusen takk! Og så hyggelig at du følger meg i min hverdag 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *