Dont just talk! Walk the talk!

LamborginiLA

Foto: Jon Klasbu Location: Garasjen til min gode venn og «ekstrapappa» Harald som eier Haralds gym

Er det noe jeg er opptatt av så er det at vi alle må leve i tråd med våre egne verdier og leve det livet VI selv har lyst til å leve. Jeg mener det gir best livskvalitet! Jeg ønsker å inspirere andre mennesker til å tørre å være mer seg selv og ta kontroll over sitt eget liv. Og det holder ikke å prate om det. Jeg er opptatt av å «Walk the talk». 
Be the change you want to see in the world.
Vi lever kanskje bare en gang og vi vet ikke hvor lenge. Jeg skal IKKE være en av de damene som sitter på gamlehjemmet og angrer på det jeg ikke gjorde. Livet handler om å sprenge grenser, ha det gøy og skape gode opplevelser mens vi er her på jorda!

Jeg ønsker å være et forbilde som viser at vi ikke må forsøke å passe inn i A4 boksen. Det er det mange nok andre som gjør. Å leve et liv som politisk korrekt ville gjort at jeg mistet ALL min livsgnist. Jeg vet fordi jeg har prøvd. Det er ikke meg. Jeg er en outsider, a freak like Lady Gaga og en raring. Thats me! Det er ikke mulig å sette meg i en boks! Jeg lever det livet JEG vil leve og skaper det slik jeg ønsker!

Vi får jammen ikke mer moro enn vi lager sjæl!
Så tenk deg om. Om du ga fullstendig F i hva andre mente. Hva ville du gjort da?

2 Comments on “Dont just talk! Walk the talk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *