Posering har ALT å si!

BODY

Shit, jeg var visst litt eplekjekk da jeg meldte meg på bikinifitness konkurransen og tenkte at den poseringen ville bli piece of cake for meg som har jobbet som modell og vunnet «Skal vi danse», men denne karen Edmund Johansen fikk meg raskt ned på jorda.

Poseringen i Bikini fitness har ALT å si! Det er ikke bare å posere. Du skal posere på en spesifikk måte for å få fram musklene og anatomien du har jobbet hardt for på best mulig måte. Det er på samme måte som om du stiller ut hunden på hundeutstilling, bilen på bilutstilling. Hunden må kammes og strigles og bilen poleres. Og jammen må kroppen styles og forberedelsene må være gode for at «kunstverket» skal skinne på best mulig måte.

Edmund er en av landets råeste poseringscoacher, så nå har jeg hyret han for å få dreisen på denne poseringen. Min posering var rett og slett ikke bra nok og når jeg har vært så dyktig med treningen og dietten følte jeg det var viktig å ta denne poseringen på alvor.

Faktisk kan poseringen være avgjørende. En med dårlig fysikk kan vinne over en som i utgangspunktet har bedre symmetri ved å være bedre på å posere.

I morgen har jeg satt av flere timer for å få satt koreografi og positurer. Its gonna be hard work! But I am ready!

2 Comments on “Posering har ALT å si!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *