Hva er Bikinifitness?

_PB22327wtmk_TPTYQVSZXB

Foto: FitnessRX

FITNESS KONKURRANSE BESTÅENDE AV SYMMETRIRUNDER & T-WALK
Denne kategorien ble introdusert i 2011 og er ment for jenter som liker å holde seg i form og spise sunt. Utøveren skal ha en velbalansert og godt proporsjonelt kropp med fine linjer, og dette legges til grunn for dommernes vurdering, samt at kroppens tonus og sunne utseende skal også vurderes. Intense treningsøkter med vekter og harde, definerte muskler er derfor ikke nødvendig i denne grenen. Det skal heller vektlegges et godt proporsjonert, sunn og tiltrekkende utseende lik det som ses hos modeller. Dommere skal i tillegg vurdere hår og skjønnhet samt utøverens individuelle fremføring på scenen inkludert selvtillit, utstråling, eleganse og ynde.

Les mer på Norges Kroppsbygger og Fitnessforbund her

Utøveren vurderes i 2 runder og skal være iført en valgfritt 2-delt bikini og høyhælet sko i begge runder. Kvartvendinger utføres slik at utøveren viser seg fra både foran, bak og begge sider. I tillegg begynner finalerunden med en ”T-walk” som gir utøveren mulighet til å vise frem sin kropp og sjarm i bevegelse.

Denne kategorien begynte med en åpen klase, men på grunn av ekstrem popularitet ble utvidet til 6 høydeklasser: -160cm, -163cm, -166cm, -169cm, -172cm og +172cm.

2 Comments on “Hva er Bikinifitness?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *