Er du en LA Lifestyle coach?

 

LALifestyleBikinifit

 

Jeg beklager så mye at jeg ikke har fått svart alle mailer fra dere, men etter at jeg endret strategi og valgte være 100% tro til meg selv og min lidenskap ved å velge å gå all in med «Bikini fitness» konkurransen og mange ble provosert over formen min på tv2.no har innboksen min eksplodert! Det er tydelig at dere har forstått at dette ligger mitt hjerte nært, at jeg har kunnskap om dette og at det er flere enn meg som ønsker Bikiniform 🙂 Det å forme og skape en estetisk vakker kropp gir meg enormt mye glede og energi samtidig som jeg selvfølgelig er opptatt av å ivaretar helsen. But lets be real. Alle ønsker å se bra ut uansett hva de sier 😉

Jeg takker så mye for all respons og jeg er i ferd med å pløye igjennom innboksen, men jeg har faktisk blitt bombandert med så mange mailer da jeg skrev jeg skulle starte med webcoaching at jeg alene klarer ikke svare alle nå. spesielt ikke rett før konkurransen. Nå må jeg fokusere!

Websidene mine er under utvikling og LA Lifestyle ekspanderes i disse dager. Så det jobbes på spreng i kulissene for å få ting i orden så dere kan få bikinikroppen dere alltid har drømt om til sommeren 2016 folkens!

Jeg skrev forøvrig at jeg ikke starter med webcoaching før 1.februar og jeg har allerede venteliste. Jeg prioriterer de som har en LA Extreme modus. Og du behøver ikke engang kaste bort din tid på å sende mail om du ikke har tid eller ressurser til å nå målet ditt. Så tenk deg nøye om før du sender en mail. Jeg ønsker verken kaste bort din eller min tid. Alt jeg ønsker er å skape WOW resultater! 

Siden pågangen er så stor ser jeg at jeg nå er nødt til å finne 1 dedikert, kunnskapsrik, strukturert, hardtarbeidende og positiv personlig trener. Gjerne med ernæringsutdannelse og som er god på å programmere styrke og kostholdsprogrammer som kan jobbe for meg. Det er ekstremt viktig at du forstår LA Lifestyle filosofien og er du en true LA Lifestyler følger du meg for lengst og du har høyst sannsynlighvis forstått filosofien min for lengst via mine sosiale mediekanaler og digger den allerede! Og du er eksepsjonelt dyktig med mennesker og kommunikasjon! Jeg blir glad av å se deg fordi du utsråler energi og har glimt i øyet 😉

Du er unorsk og ser ikke noe galt i å ha et ønske om å se fab ut selv om helsen selvfølgelig ligger i bunnen. Du ønsker å se det beste i folk og brenner for å pushe andre mennesker til en sterkere utgave av seg selv og til økt livskvalitet. Du er tøff , selvsikker og har tro på din kunnskap. Samtidig er du ydmyk og tenker at du alltid kan utvikle deg å bli bedre. Livet er en prosess og du ønsker hele tiden å være i utvikling. Du er dynmaisk, fleksibel og alt kan fikses. Du er positiv og opptatt av å «live the brand» & «walk the talk». Og du gir blanke F i janteloven og tenker at ALT er mulig! Vi lever bare en gang og hvorfor ikke ta sjanser og få maks ut av livet?!

Send mail til lene.alexandra@gmail.com Send med bilde og vis din personlighet! Selg deg inn! Første bud er at du må kunne selge deg selv til meg. Og utseendet betyr noe i LA Lifestyle. Du kan ikke selge LA Lifestyle om du ikke har et helsemessig sunt og fresht utseendet da jeg ikke føler det skaper troverdighet. Det er en fordel at du har stilt i Fitness eller lignende konkurranser da mine kunder og målgruppe er opptatt av å se bra ut, men ikke et must så lenge du respekterer sporten.

Som leder er jeg tydelig og bestemt fordi jeg ønsker å skape resultater og få ting gjort. Men jeg har visst glimt i øyet har jeg hørt 😉 Husk.. Hard work pays off!

Jeg ser fram imot å høre fra deg! Gleder meg til å bli kjent med deg!

Jeg svarer på søknader om jobb i LA Lifestyle webcoaching når jeg er tilbake fra Bikinifitness konkurransen i LA 🙂

6 Comments on “Er du en LA Lifestyle coach?

    • Jeg stiller ikke urealistiske krav. Må bare ta vare på sin egen helse og være i form 😉

    • Jeg skriver en bok om prosessen og kommer til å dele alt sammen i den 😉 Boken finnes på E bok! 🙂 Takk for komplimentet! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *