I love people!

Vixen1

I dag var det Vixen awards og det jeg likte aller best med arrangementet var at jeg fikk truffet igjen masse festglade pyntede mennesker jeg ellers ikke alltid rekker å treffe i en hektisk treningshverdag. Stort sett går jeg rundt i treningstøy og det var gøy å bli dollet opp av profesjonelle og få lov til å være litt girly. Carina Dahl er ei kul dame som heier på andre jenter. Hun er god på å glede seg på andres vegne og jobber hardt. Noe jeg beundrer henne for!

Vixen4

Jeg var så heldig å bli sminket av selveste Storm Pedersen. Bare det å få den muligheten var mer enn  nok grunn for meg til å gå ut en fredagskveld. Dessuten er han en kul fyr som gir faen og kjører sin egen stil. I like! Like barn leker best! He understands..

12549022_1016825091712528_7445612396578954573_n

Linni Meister er også definitivt ei dame som kjører sin egen stil og jeg digger det! Har dere hørt den siste låten hennes No filter med saxofon? Herlig partylåt og snart kommer hun med en ny! Driftig dame!  digger hvordan hun tør å være seg selv fullt ut og ikke minst den positive energien og kjærligheten hun sprer 🙂

Vixen2

12418113_1016824991712538_7517992011575990643_n

Min kjære gode venn Jon som jeg desverre ser så altfor sjelden og Anette Marie som tidligere jobbet som modell for mitt Team LA Divas tilbake i glamourperioden. Nå har hun blitt blogger og stiller i BikiniFitness. Gøy å se hvordan livene våre endrer seg og hvordan vi utvikler oss og vokser. Jeg elsker mennesker som er seg selv og tør kjære sin egen stil. The outsiders 😉

Your vibe attracts your tribe!

 

Vixen5

Fint å få tilbragt litt tid med cookiediva Anne Brith som jeg ser så altfor sjelden for tiden. Vi jobber jo så mye begge to. Gleder meg enormt til boken hennes kommer. For ei driftig dame og hun er tvers igjennom ekte og CRAZY! Maren vant prisen for årets treningsblogg i fjor da jeg delte ut pris og hun er alltid blid som ei sol og gleder seg på andres vegne.

Jeg føler meg heldig og rik over å få møte så mange herlige spennende mennesker jeg lar meg inspirere av på ulike måter! For en boost denne kvelden var! Superproft arrangement med FET musikk og positive vibes!

Gratulerer så mye til vinnerne! Jenny Skavlan, Sophie Elise og Caroline Berg er alle powerladies det står respekt av. Strukturerte hardworking målbeviste. Sterke feminine damer jeg digger! 😉

4kløver

Det ble ikke noe afterparty på meg gitt. I morgen skal jeg holde foredrag for foreningen for Alopecia hvor jeg skal snakke om selvfølelse som er et tema jeg brenner veldig for. Det å styrke andre kvinners indre og ytre gir meg enormt mye. Så jeg ser fram imot å dele mine erfaringer og min kunnskap. Får få meg litt søvn så jeg er fit for fight og klar for en ny og spennende dag i morgen 😉

12524213_1016824905045880_4388687300654494024_n

2 Comments on “I love people!

    • Tuuuusen takk Anne Grete!! Den er fra Zensah! Veldig lekkert og sexy merke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *