Hva skjer i fitnessbobla?

Hvor skal jeg starte. De siste dagene har det vært hektisk, men på en bra måte. Jeg digger jo å ha det hektisk og elsker positivt stress.Når jeg jobber fokusert mot et konkret mål er da jeg er i mitt ess. Desverre blir det litt mindre blogging da siden jeg har mange arbeidsoppgaver som skal gjøres før jeg står på scenen i LA neste lørdag, men jeg håper dere er tålmodig med meg og forstår at det er en litt spesiell situasjon akkurat nå siden jeg følger drømmen og har satt meg et mål jeg vil nå.

Jeg må bare få sagt at jeg er overveldet over den ekstreme responsen på min deltagelse i BikiniFitness i Los Angeles og jeg er rørt over hvor mange som heier meg fram på insta, snap og ellers. Tuuusen takk! Det føles godt å ha dere i ryggen <3

Aina Cesilie

Aina Cesilie som nettopp ble verdensmester ble raskt en god venninne siden vi har så utrolig mye felles. Hun har vært så skjønn og hjulpet meg med poseringene sammen med sin kjære Edmund. Takket være disse to har jeg nå blitt mye tryggere og føler jeg har mer kontroll før konkurransen. I morgen skal Aina og jeg ha en ny poseringstrening og jeg gleder meg. Makan til raus dame skal du lete lenge etter 🙂

suksess

Bikini1

Jeg gjør en del små justeringer på bikiniene mine for at de skal sitte enda penere på min fysikk og nå begynner det å bli bra. Valget mellom lilla eller grønn i LA er fortsatt ikke helt avgjort. Begge er fine, så vi får se hva det blir til 😉 Men jeg valgte hvertfall bort tre raders strass på trusen siden jeg har ganske korte bein og nå ser det mer elegant ut 😉

Datewithmyself

Ellers har «helvetesuken» startet som jeg forøvrig foreløpig synes er «a walk in the park».. Så enten gjør jeg noe feil eller så er jeg skapt for denne sporten. Jeg storkoser meg hvertfall 🙂 I dag startet jeg med å drikke mer vann og har kuttet søtningsmiddel og krydder. Utrolig spennende prosess. Jeg spiser nå mindre fett, men mye proteiner og en god del karbohydrater. Det er en del detaljerte saker jeg må gjøre på dietten som blant annet at jeg nå skal ha i meg en teskje salt i løpet av dagen og 2 gram C vitamin. Så trener jeg en styrkeøkt og en cardioøkt i løpet av dagen og om det er tung eller lett, langkjøring eller intervall varierer . Jeg er verken sulten, sliten eller kjeder meg. Foreløpig synes jeg dette er gøy 😉

Dreamteam

I dag var jeg på shoot med superdyktige makeupartist Ragnhild Andersen fra Be Beautiful og selveste Fitnessfotograf John Andresen. Han er seriøst en av de råeste fotografene jeg har jobbet med hittils. WOW! For en perfeksjonist og samtidig en utrolig morsom skrue! Vi hadde SÅ mye felles og vi lo masse! Bare ta en titt på snapchat: lalifestyle

Bildene ble SÅ bra at jeg trodde knapt det var meg sjæl! WOW!! Amazing minner å ha fra mitt livs beste form! SÅ gøy!!

Formen

Trente tung styrketrening på overkropp i dag. 6 reps tungt på de fleste øvelser. Jeg var tidlig på Fitness Express, så jeg hadde nesten hele studio alene. Da jeg skulle trene økt 2 på kvelden hadde jeg misforstått og trodde de var døgnåpent. Ble stående å fryse nesten halvt i hjel siden  min fett% er så lav.. Dietten er ikke ille, men kulda sliiiiter jeg med ass!

Heldighvis heier Hasse som driver FX på meg og derfor kom de og åpnet opp studio kun for meg. Det kaller jeg støtte og god service! Så jeg fikk 2000 kvm helt for meg selv i kveld. Damn, da følte jeg meg heldig. Det er så hyggelig med mennesker som bryr seg og heier på meg 🙂

Foredrag

Jeg fikk roser da jeg holdt foredrag og det gjorde meg så glad 🙂

Pose

Et lite behind the scenes bilde fra dagens shoot 😉 Må si jeg er fornøyd med formen og føle rmeg veldig bra. Riktignok er jeg i tynneste laget , men dette er jo fordi jeg skal konkurrere. Jeg må innrømme jeg føler meg litt for tynn i kinnene nå og ser fram til å legge på meg litt etter konkurransen. Det blir godt å komme opp i min hverdagsfett% igjen. Ellers blir det godt å få litt kortere negler igjen og ta en pause fra alt fjaset 😉 hehe.. Jeg liker variere det litt. Husarbeid med sylskarpe lange negler blir litt pes i lengden..

Extreme

Ellers var det noen som taget meg i dette bildet og var litt bekymret, men som dere ser ovenfor er jeg ikke i nærheten. Fortsatt sterk, men feminin og jeg føler meg fab. Det er trossalt det viktigste 😉 Jeg er superstolt av det jeg har oppnådd og føler meg allerede som en vinner. Uansett resultat neste lørdag er jeg uansett en vinner i mine øyne siden jeg har «walked the talk», gjennomført et mål jeg satt meg + at jeg har lært masse som blir nyttig å kunne når jeg skal ha mitt eget Fitnessteam og jobbe som fitnesscoach. Jeg har kost meg og storkoser meg fortsatt i prosessen. Når jeg er ferdig på scenen lørdag kommer jeg nok til å savne denne prosessen siden jeg digger denne fitnessbobla. Så spørsmålet blir hva som blir det neste..? Hm.. Jeg har fått en del spørmsål vedrørende det.. Vel, en ting av gangen.. Nå er fokuset på min debut i LA hvertfall og det blir uansett en fab opplevelse fordi det har jeg bestemt at det skal bli 🙂

Formsjekkposeringstrening

I kveld var jeg heldig å få prøve meg på en line up sammen med en gjeng andre bikinifitnessjenter for å kjenne på følelsen av hvordan det blir å stå på scenen på LA Convention senter på Fitexpo messen i Ironman Naturallly LA neste lørdag. Toppform hadde poseringstrening og formsjekk og jeg var så heldig å få være med og observere. Det var hyggelig å hilse på flere andre bikinijenter fra miljøet. De var så inkluderende og skjønne. Jeg ble møtt med varme.  Så herlig 🙂 Blir helt rørt jeg!

Vel, nå må jeg sove litt.. Mye som skal ordnes før vi reiser torsdag. Trening, bikini, hudpleie, vipper, trene en bedrift ++ en hel haug av ting som jeg ikke engang husker, men som står på min to do liste 😉

I love this life!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *