Hardt arbeid og dedikasjon over tid gir resultater

11.januar.1ukeog5dagerførkonkurranse

I dag startet dagen med at jeg poserte for selveste legenden Harald på Haralds gym som selv har vært en av de beste bodybuilderne og har coachet fram drøssevis av gode fitnessutøvere. Harald er som en ekstra far som meg og det har han vært siden jeg kom rotløs og forvirra til Oslo i 20 årene. Han har alltid vært en trygg støttespiller i mitt liv.

Han påminnet meg om noe jeg faktisk hadde glemt og det var at jeg for to år siden spurte han hvor lang tid det ville ta før jeg ble sceneklar. Da hadde han visst svart at det ville ta meg to år. Da han sa det husket jeg den samtalen og det stemmer. Husker jeg ble demotivert av å tenke på at det skulle ta sååå lang tid før jeg kunne stille og jeg hadde vel egentlig mest lyst til å droppe det. Men jeg valgte å lytte til Harald og satt pris på hans ærlighet.Mitt fokus ble på å øke min kunnskap og lære mer om hva som skulle til for å kunne stille i Bikini Fitness.

Og nå i dag sa Harald at jeg endelig var i den formen han hadde ønsket å se meg i. Og jeg ble rørt og måtte felle en tåre. Harald gir ikke skryt om man ikke fortjener det. Man må jobbe hardt for å få ros fra sjefen sjæl og i dag smilte han og jeg kunne se på hans ansiktsutrykk at han var oppriktig stolt over min prestasjon.

Jeg var litt bekymret for hans evaluering i dag da jeg synes dietten har vært så lett, men som han selv sa var at jeg lever jo forholdsvis lavt på fett% hele tiden og har generelt gode sunne matvaner og treningsrutiner og da blir det mindre hardt enn om jeg hadde mye ekstra fett «off season». Så jeg har lyttet til Harald og det har lønt seg.

Det nyttet ikke å forsøke å imponere eller å ta noen snarveier. Det var kun hardt arbeid over tid som kunne ta meg dit jeg er i dag. Det handler om å bestemme seg ! Every champion was once a beginner. Selv om du er bra nok kan du alltid bli bedre. Ta et skritt av gangen og nyt prosessen. Det er nå livet skjer. Plutselig er du der! Og det følelsen av å nå et mål når du har jobbet hardt for det over tid er en herlig tilfredstillelse. For en mestringsfølelse som gir en enorm stolthet, vekst og ikke minst økt selvtillit!

Ingen smerte uten suksess!

Vel, kan ikke hvile på laubærne av den grunn. Nå er det bare å nullstille. For klokken 1600 skal jeg måles og veies av min fitnesscoach Christian Egner og han er svært så detaljert.. Så jeg går fortsatt og lister meg litt på tå. Nå får jeg virkelig dommen og får vite hvor hardt det blir og hva som skal til for å få meg til å bli mest mulig sceneklar til 23.januar!

Spennende!! Jeg digger å jobbe hardt og målrettet mot et konkret mål!!

Wish me luck!

2 Comments on “Hardt arbeid og dedikasjon over tid gir resultater

    • Awww, tuuusen takk Drea! Lettere å se andre utenifra enn seg selv! 😉 Du motiverer babe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *