Flere bilder fra gårsdagens shoot

gruppeshot

For en herlig bukett jenter! Jeg ble så overveldet og rørt over all den positive feedbacken på Bikinifit opplegget. Flere av disse jentene har fulgt meg siden jeg var med på Robinsonekspedisjonen. Flere har vært med meg på treningsreiser og noen av de er PT kunder av meg. Jeg føler meg utrolig heldig over at disse flotte jentene har tillit til meg og setter pris på mitt arbeid. I love my work!

Det å styrke andre kvinners indre og ytre og gjøre andre kvinner til en sterkere og mer selvsikker utgave av seg selv gir meg enormt mye mening <3

Behind thes scenes bilder er tatt av Drea

bts2

Tint til høyre er en super LA Lifestyle ambassadør som jeg har blitt veldig glad i. Hun vant en konkurranse og Miami treningstur med meg og siden har vi fått en veldig nær relasjon og et godt samarbeid. Noen av dere leste sikkert hennes gjesteblogg. Jeg er så imponert og rørt over Tina sin endring og vekst. Jeg brenner virkelig for å inspirere andre mennesker til vekst og det er noe av det som driver meg aller mest 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *