I feel SO alive!

comfort-zone

Foto: Pinterest

Det er så utrolig herlig å kjenne følelsen av kontroll og å være i balanse. Det å føle at jeg er den sterkeste utgaven av meg selv noensinne. Den følelsen av å vite at jeg står stødig på mine to bein og har de godt plantet på jorden selv om jeg rett som det er svever høyt og kaster meg utenfor komfortsonen. Til tider føler jeg meg som en kriger som får mange slag i trynet og jeg må kjempe kamper  for å vinne, men det er en del av livet og jeg er nødt til å kjenne utfordringer og smerte for å føle at jeg lever. Noen tror ikke jeg er vant til å få et nei. Det er så feil. Jeg får nei rett som det er , men jeg lar det ikke stoppe meg og det er det som gjør at jeg lykkes med å stadig nå nye mål. Jeg går mye i motvind. Det er ikke alltid det går så raskt opp og fram, men jeg tar et lite skritt av gangen og det går framover.  Spør jeg mange nok ganger vil jeg til slutt få et ja. Når en dør lukkes åpnes en annen. Jeg velger heller å tenke at de som ikke ser min verdi kommer til å angre og at det heller lønner seg å se mitt potensial og samarbeide med meg. For jeg er en fighter og jeg gir meg ikke så lett 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *