Om 19 dager står jeg på scenen i en tiny blingbikini i Los Angeles

BikinifitnessFullSizeRender

Foto: Nå mangler vi bare å sette på steinene på bikinien, så er den klar for «utstilling» 😉

Enda en drøm går i oppfyllelse. Nå er det offisielt. Jeg har bestemt meg. Surrealtisk, men jeg har faktisk meldt meg på en BikiniFitness konkurranse i Los Angeles i en alder av snart 35 år. Jeg skal altså utstille «kunstverket» mitt som jeg har jobbet med å forme i en blingbikini superstylet på en scene i byen hvor alt er mulig. I tillegg skal jeg bli vurdert fra topp til tå og jammen skal jeg få karakterer på «kjerra» også. Omg! Now were talkin! Lol..Mange ville sikkert tenke at det er skummelt å sette seg i en slik sårbar situasjon.

Men jeg har jo ingenting å tape. Jeg er ikke redd for noe.  Dette handler om lidenskap,  moro og jeg er ei gladjente! Galskap er det, men det digger jeg jo! Jeg har alltid vært en smule crazy!  En gang sirkushest alltid sirkushest!

Jeg har tenkt lenge og nøye igjennom dette og nå er det faktisk kun 19 dager igjen! Tiden har gått raskt! Jeg startet dietten 1.november og har siden da gått ned fra 16% i fett til 10 % og opp 2 kg i muskelmasse ( Tipper at jeg ligger ca der nå. Skal måle igjen når jeg er tilbake fra Spania hos min fitnesscoach Christian Egner 11.januar)

Jeg storkoser meg med alle detaljene som skal fikses og alle forberedelser i denne prosessen på veien mot målet. Dette minner meg om da jeg var med og vant «Skal vi danse» bortsett fra at jeg nå er mye mer tilstede og klarer å nyte reisen. Forskjellen er at jeg nå ikke har spiseforstyrrelser. Jeg er eldre og mer sikker på meg selv. Jeg storkoser meg med dette og føler meg heldig som både tør å gjøre dette og KAN gjøre dette som jeg vet mange drømmer om.

Jeg valgte å gjøre dette for å tilegne meg kunnskap som coach og jeg har lært så enormt mye av denne spennende prosessen. Selv lærer jeg mest av å teste ut programmer på min egen kropp og jeg liker å vite hva jeg snakker om. Det er viktig for meg å «walk the talk». Ikke bare prate om det, men å ha kjent det på min egen kropp. Jeg føler det øker min troverdighet som coach. Og spesielt siden jeg har lyst til å coache fitnessutøvere følte jeg dette var rett å gjøre.  Jeg føler allerede jeg har blitt en mye bedre coach og jeg har hatt en bratt læringskurve hvor jeg har lært ting jeg ikke kunne lest meg til. Jeg er mer inspirert og motivert enn noensinne og har en treninsglede og mestringfølelse som gjør at jeg føler meg utrolig sterk og lykkelig akkurat nå. Den følelsen jeg har nå er så deilig! For en nytelse!

Fram mot vi reiser til Los Angeles 21.januar er det mange ting som skal forberedes. Jeg må fortsette å være like dyktig på å følge treningsprogram og kostholdet detaljert. Jeg må sørge for å få en fin brunfarge, pleie hud, hår og negler. Ja,  her blir alt vurdert fra topp til tå og jeg må være den beste utgaven av meg selv både fra innsiden til utsiden. Innen jeg reiser skal jeg holde et par foredrag , trene et par bedrifter, mine VIP PT kunder + jeg skal på en del photoshoots da jeg selvfølgelig ønsker å forevige denne formen da dette ikke er en sunn form å holde til enhver tid. Dette er konkurranseform og jeg skal opp til en sunnere fett% med en gang etter konkurransen og det blir også en interresant og lærerrik opplevelse som jeg tenker å dokumentere hvordan jeg opplever her på bloggen min.

Og jeg er veldig lite opptatt av å sammenligne meg med andre. Jeg kommer høyst sannsynlig til å konkurrere med berter på 20 år, så mitt fokus er på å bli den beste utgaven av meg selv og å øke min kunnskap og erfaring. Jeg er uansett i mitt livs beste estetiske form og det sammen med alt kunnskapen jeg får er målet 🙂 Målet er å bli en råere coach så jeg kan skape enda bedre resultater for mine kunder.

KnowledgeFullSizeRender

Min kjæreste Henrik blir med meg og støtter meg på konkurransen og det betyr enormt mye for meg at vi kan dele denne opplevelsen sammen. Etter konkurransen reiser vi til Las Vegas for å feire og slippe oss løs 😉

HamburgerFullSizeRender

Foto: Pinterest

Bellagio

Foto: Bellagio.com

2 Comments on “Om 19 dager står jeg på scenen i en tiny blingbikini i Los Angeles

    • Tusen takk fine deg!! 😉 Du kommer dit du også!! Gøy at du tester ut på egenhånd først da. Utrolig lærerrikt! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *