Jeg blir rørt over velkomsten i Fitness miljøet

ABrito_bailado

Foto: Pinterest

Jeg har alltid vært en outsider og det er sjelden jeg føler jeg passer inn. Derfor er jeg utrolig rørt over velkomsten i Fitnessmiljøet. Det føles som å «komme hjem» på en eller annen måte. Det sies jo at like barn leker best og jeg er jo mer meg selv enn noensinne. Så det er kanskje det at de merker at vi snakker sammen språk.

Yourvibeattractsyourtribe

Foto: Pinterest

Den senere tiden har jeg gitt stadig mer FAEN og tør være mer meg selv all out og da merker jeg at jeg stadig oftere treffer likesinnede mennesker som forstår meg og det er så herlig. Jeg ble advart angående fitnessmiljøet at det kunne være ekstremt, at mange brukte dop og at det var mye baksnakking, noen lå seg til topps osv. I couldnt care less. Det skremte ikke akkurat meg bort. Tvert imot. Da ble jeg bare enda mer nysgjerrig på å oppsøke miljøet og finne ut av om det faktisk er slik. Og uansett hvordan det er så gir jeg F fordi jeg velger selv hvilke mennesker jeg ønsker å bruke tid på. Og selv om jeg har en lidenskap for fitness og kroppsforming betyr ikke det at jeg behøver å bli slik mange tror og mener at miljøet er. Jeg kjører uansett min egen stil og lever i min egen lille boble. Så tar jeg med meg det positive jeg kan få med meg

FullSizeRender-4

I fitnessmiljøet er det ingen som tenker du er gal i hodet om du er litt ekstrem. De tenker heller WOW!! Kult! Du har jobbet hardt!

Det er flere i fitnessmiljøet som har lagt merke til at jeg skal stille som har kommet med gode råd og tips uoppfordret til meg og jeg må si jeg er så rørt. Så mange av de beste i miljøet er så utrolig ydmyke, hjelpsomme og rause. De vil virkelig at andre skal lykkes og gleder seg over andres suksess! SÅ inspirerende!

Be the change you want to see in the world!

Jeg fikk beskjed om at det var mye sjalusi, baksnakking,  dop og drit. Godt mulig det er det, men jeg har enda ikke sett noe til det. Jeg har kun sett superproffe dedikerte mennesker som vil hjelpe. Og skulle jeg oppdage noen som opptrer på en måte jeg ikke synes er ok kan jeg velge å gå derfra!

Er det noe jeg har lært meg etter snart 15 år i showbuiz er det å svelge kameler! 😉

4 Comments on “Jeg blir rørt over velkomsten i Fitness miljøet

    • Jepp, i såfall bør du sende mail nå. Har full innboks med søknader av mennesker som ønsker webcoaching nå 🙂 Takk for komplimentet!

    • Tuuusen takk!! I will of course update! The show must go on! hahaha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *