Jeg har signert ny sponsoravtale med Solgar!

#annonse #solgar

Det er med stor glede og fortelle at jeg har signert en sponsoravtale med Solgar. Jeg er jo over middels opptatt av et næringsrikt kosthold som sørger for at jeg presterer og blir den sterkeste utgaven av meg selv og spesielt etter jeg valgte å bli Bikini Fitness utøver. Nå som jeg går såpass lavt på kalorier er det spesielt viktig at jeg tar mine ekstra tilskudd så jeg er sikker på at kroppen min får den næringen den trenger.

Solgar er et kvalitetsmerke fra USA som ble opprettet av to farmasøyter og en lokal terapeut i 1947 da de delte en felles tro på å forebygge sykdom ved å få i seg nok og riktige mineraler og vitaminer framfor å behandle med farmasøytiske kurer. I dag er det mer aksept for dette, men på den tiden kan man si at de banet vei, så de turte ta sjanser og det står det respekt av.

Solgar er valget for dem som er bevisste på sin egen helse. Det taes aldri noen snarveier når det gjelder kvalitet og fokuset har alltid og vil alltid være å ha en best mulig standard, rettere sagt en Gullstandard. Det samme bør være tilfellet for alles helse.

Solgar anser seg for å være en litt annerledes leverandør hovedsaklig gjennom sine tette bånd til helsekostbransjen. Solgar skal kun finnes i faghandel og skal kun selges av bransjens ildsjeler. Fokuset på kvalitet fremfor kvantitet er en av de tingene som vært med på å gi Solgar sine sterke og anerkjente posisjon som bransjens eget varemerke.

Som dere skjønner synes jeg det er ekstra stas at et kvalitetsmerke som solgar har valgt å samarbeide med akkurat meg. Det velger jeg å ta som et stort kompliment 🙂

Ekstra stas er det at gutta som jobber med merket har jeg allerede en veldig god relasjon til siden jeg ble godt kjent med de da jeg jobbet på Holmenkollen fitness som personlig trener tidligere.

Holmenkollenfitness

Daniel og dinesh gjorde at jeg kjente godt til merkevaren fra før og visste at det var noe jeg kunne stå for. Det er viktig for meg å fronte noe jeg er stolt av og som jeg virkelig føler jeg kan anbefale og derfor takker jeg oftere nei enn ja til ulike sponsoravtaler. Det er viktigere for meg med integritet og troverdighet enn å ha flest mulig avtaler og tjene mest mulig penger da jeg ønsker å framstå ærlig og autentisk.

Solgar

Det er flere av dere som har spurt hvilke produkter jeg bruker til daglig og akkurat nå bruker jeg blant annet disse på bilde ovenfor:

Omega 3:

Fiskeolje anbefales i dietten på grunn av innholdet av ome- ga-3 fettsyrer. Siden vi ikke kan produsere fettstoffene selv er det livsviktig å få de tilført utenfra. Nivåene av EPA, DHA og andre fettsyrer som finnes i Solgar Wild Alaskan Omega, reflekterer proporsjonene som du finner i vill laks. EPA fra fiskeolje kan redusere en rekke risikofaktorer for hjerte/karsykdom.Et kosthold bestående av mer omega 3 enn omega 6 kan være med på å hemme tendensen for blodet å koagulere. Dette kan forebygge hjerte/karsykdommer. Økt inntak av omega 3 fra fiskeolje kan ha en blodtrykkssenkende effekt. Fiskeolje forbindes med utviklingen av hjernen og bedret mental yteevne.

Green Tea:

 

Grønn te inneholder store menger antioksidanter, som gir en rekke helsegevinster. Antioksidant- er er med på å redusere mengden frie radikaler, som blant annet er årsaken til at kroppen eldes for tidlig. Grønn te virker også mot skadelige bakterier og virus. Grønn te inneholder komponenter som blant annet teofyllin og koffein, som begge har vist seg å forbedre fettomsetningen, da det bremser opptaket av fett fra maten. Da økt fettomsetning gir større produksjon av frie radikaler, er antiok- sidant egenskapene til grønn te spesielt nyttige. Denne tester jeg ut nå spesielt siden den skal hjelpe på forbrenningen og jeg er på diett fram mot Bikini Fitness konkurransen 🙂 Ps: Viktig og ikke ta på tom mage!

D3:

 

Vitamin D er et fettløselig næringsstoff som er helt nødvendig for å ta opp, og nyttiggjøre kalsium og fosfor. D vitaminer dannes i huden ved sollys. D-vitaminet omtales ofte som solskinnsvita- minet. Av mangel på sollys, får noen en form for depresjon i mørketiden. Inntak av D-vitamint- ilskudd kan motvirke nedstemthet hos de som lider av vinterdepresjon. Naturlige matkilder: Det er svært få matvarer som inneholder vitamin D. De beste og naturlige kildene er: • Fet fisk (laks, ørret, makrell og sild) • torskelever • rogn • eggeplomme

Magnesium:

Magnesium avgjørende for en god muskelfunksjon. Magnesium sørger for at musklene slapper av. Magnesiummangel kan svekke hormonbal- ansen hos kvinner og kan være en av årsakene til premenstruelle spenninger (PMS). Magnesium regulerer utskillelsen av stresshormoner og demper samtidig overdreven irritasjon, aggresjon og depresjon som skyldes stress. Magnesiumtilskudd kan forbedre visse smerterelaterte lidelser som migrene og spenningshodepine og fibromyalgi.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *