I love my job!

1.AktivEiendom-1

I kveld var jeg leid inn som motivator på kickoff til løpegruppen til Aktiv og det var god stemning 🙂

1.AktivEiendom-3

1.AktivEiendom-4

1.AktivEiendom-6

Når det finnes råååsa refleksvester er det jo faktisk ganske kult 😉 hehe..

1.AktivEiendom-5

Jeg snakket om viktigheten av målsetning og delte erfaringer med hvordan jeg tenker mentalt når jeg kaster meg utenfor komfortsonen , sprenger grenser og når nye mål 😉 Jeg er jo en skikkelig goaldigger!

1.AktivEiendom-2

Jammen fikk jeg selskap på den siste cardioøkten før vi reiser til Los Angeles i morgen 🙂 Jeg elsker kontrastene i livet mitt. Fra shoot i blingbikini med Lamborgini til motivator for løpegruppen til Aktiv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *