Du kunne godt slanka ræva de litt til!

BODY

Fitnessbransjen er utrolig spennende å få et innblikk i må jeg si. Mange har ulike meninger. slik har det forsåvidt vært i showbiz også og jo mer suksess du gjør jo flere skal mene noe. Og ofte skal de som ikke har peil mene noe også.

Det vil være mange ulike meninger , så det er viktig å være sterk mentalt for å kunne være fitnessutøver. Jeg fikk blant annet beskjed om at jeg i formen jeg har på disse bildene godt kunne slanke ræva mi litt til. At jeg hadde litt for mye fett på ræva. Vel, spesielt om jeg skulle stille i Norge. Det kunne funke for bikinifitness i USA 🙂 Mens en annen mente formen var perfekt!

Selv løser jeg dette på en fin måte ved å skille kropp fra selvfølelse og å se på kroppen som et verktøy eller kunstverk. Så lytter jeg til alle de ulike meningene og danner meg min egen oppfatning og tar avgjørelser deretter.

Noen er veldig spent på hvilken plassering jeg får mens andre mener jeg ikke har sjans til å hevde meg i LA. Selv tar jeg dette med knusende ro og tar det som blir sagt med en klype salt da jeg gjør dette først og fremst for å lære og ikke minst for opplevelsen sin skyld. Jeg er opptatt av å ha det gøy og å nyte prosessen. Det handler ikke bare om å vinne for meg. Jeg føler meg allerede som en vinner og er stolt av egen prestasjon. Det betyr ikke at jeg gir f og ikke gjør mitt beste, men jeg har et avslappet forhold til denne konkurransen. Jeg er på et godt sted i livet hvor jeg har en god balanse mellom mitt indre og ytre og jeg føler meg sexy som jeg er. Bra Nok!

I dag stod det på min plan at jeg kom til å være sliten. Jeg følte meg ikke så veldig sliten tross av at jeg var oppe til 0200 i natt og stod opp 0400 siden jeg var så gira.Men jeg kjente for å spise noen ekstra gram brokkoli til kvelds og det fikk jeg ok fra min fitnesscoach til å gjøre 🙂 Ellers har jeg ikke sprukket mer enn et par epler på dietten og mange pleier visst å sprekke opptil flere ganger og da med usunne saker. Et par epler er jo knapt 100 kalorier.

De siste par dagene har vi jobbet med veskebalansen i kroppen og fylt på med vann , salt og C vitamin. Vannet befinner seg på 3 ulike steder i kroppen. Blodet, utenfor cellene ( under huden) og inni cellene. Nå jobber vi med å forsøke å flytte så mye som mulig av vannet til å flytte seg inn i blodet og cellene. Det er visst vannet som befinner seg inne i cellene som gir musklene sitt fulle og runde utseende.

Vitamin C og et høyt proteininntak virker vanndrivende.Vitamin C er et vannløselig vitamin.

I morgen starter oppkarbing. Jeg skal spise 900 gram søtpotet fordelt utover dagen, 3 bananer, 600 gram kylling fordelt utover dagen + litt salt, drikke 5-6 liter vann og 4 gram C vitamin. Så skal jeg trene lett , posere og gå 45 minutter.

Dette blri spennende 😉

11 Comments on “Du kunne godt slanka ræva de litt til!

    • Haha.. Tusen takk! Jeg valgte og ikke ta det personlig da det kom fra en fagperson 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *