Slik holder du dietten

JustinMunro

Foto: Steelfactor.ru

Jeg skjønner at tiden på året kanskje ikke er den hvor folk er mest interresert i å lese om dietter, men det er jo typisk meg å gjøre motsatt av alle andre. Jeg liker å gå mine egne veier uavhengig av hva alle andre gjør. Føler ikke jeg MÅ noe. Jeg gjør det jeg VIL.

Og jeg tror dette er en av grunnene til at dette er såpass lett for meg til nå i tillegg til en del andre elementer:

  1. Ikke tenk på alt du kunne ha spist eller hva du har lyst til å spise. Fokuser på maten som er på dietten din og lær deg å nyte hver eneste bit. Sett pris på de små tingene. Da jeg i dag var på dagligvareforretningen og oppdaget at de faktisk hadde riskaker i spania allikevel ble jeg overlykkelig siden jeg har blitt så glad i det på dietten. Det er så herlig som belønning etter treningen. Det er litt som hos tannleggen når du har vært flink og får en lekering eller en plastikkfigur. Da jeg oppdaget at de ikke hadde riskaker først erstattet jeg det med et eple og da smakte det eplet himmelsk. Jeg føler at smakssansen får en ny fødsel og jeg setter så enormt pris på smaken i maten. Og samtidig det å vite at jeg kun spiser ren og næringsrik mat som er bra for meg gjør at jeg føler meg bedre enn noensinne.
  2. Etter ca 6 uker uten godis og usunn mat glemmer du hvrodan det smaker. Vel, jeg gjør hvertfall det. Samtidig skrur jeg på en mekanisme inni meg som sier æsj når jeg ser alle de usunne tingene siden jeg vet det ikke er relatert til målet. Det handler om å ha respekt for seg selv og holde det man har lovet for seg selv. Jeg trives godt med å ha disiplin og kontroll siden følelsen av å ha jobbet hardt for noe gir meg mestring og økt selvtillit.
  3. Du blir som de du omgåes. Selv omgåes jeg ikke mennesker som ikke respekterer at jeg tar andre valg enn dem. Kjæresten min f.eks kan sitte å spise noe helt annet når han er på besøk hos meg, men han forventer ikke at jeg skal spise det samme. Han respekterer at jeg er på diett og at jeg noen ganger sitter i sofaen og knasker brokkoli som snacks. Om du ikke tror du klarer å si nei når du blir tilbudt noe i et selskap og målet virkelig er viktig nok for deg får du bli hjemme da. Men er det virkelig så vanskelig å si nei? WO what om de synes du er teit som er på diett. som oftest er det som sjalusi. Vær stolt av at du faktisk tar tak i livet ditt og endrer det du ikke er happy med!
  4. Alt handler om god planlegging! Du må være strukturert. Er du ikke det? Nei.. Da må du bare bli det rett og slett. Jeg klarer ikke spise så mange ganger om dagen. Jeg har ikke tid. Jeg jobber så mye.. Vel, da har du ikke lyst til å nå målet ditt! Om du virkelig har lyst til å nå målet ditt er du villig til å gjøre det som skal til! Når du har planlagt søndag hvordan du skal spise og trene den kommende uken er det større sjanse for flest mulig gjennomføringer og at ting går smooth framfor at du gjør ting tilfeldig.
  5. If you fail to plan you plan to fail! Legg inn treningen, søvnen og kostholdet i timeplanen din før noesomhelst annet. Først når du har grunnmuren på plass kan du legge til jobb og sosiale aktiviteter.
  6. slik du tenker og hva du sier til deg selv blir det! Jeg kødder ikke! Du kan faktisk tenke deg sexy! Jeg har eksperimentert med dette de seneste årene etter å ha gått fra å være et sexsymbol med store silikonpupper som tronet mest sexy lister og FHM covere til å bli ei flatbrøstet fitnessjente. ALT handler om hva vi tenker inni oss! Om du tenker at det blir hardt på diett og at du kommer til å bli deprimert slik mange sa til meg at jeg ville bli er det slik det blir. Nå er jeg på 11,5 % fett og hittils er jeg full av energi. Så om du kun skal ned til en sunn vekt kan det umulig være noe problem om du virkelig går inn for det med hele deg!

Vel, dette var noen enkle tips som jeg håper kan hjelpe deg til å tenke riktig når du nå skal komme i ditt livs beste form og bli den sterkste utgaven av deg selv både fysisk og mentalt. Jeg har tro på deg! 

6 Comments on “Slik holder du dietten

    • WOW! Tusen takk Lena 😉 Utrolig stort fra nettopp deg som jeg beundrer 🙂 Du har vært og er en stor inspirasjon. Supert at du er så raus og heier på andre!! Nå ble jeg rørt 🙂 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *