Se den nye LA Lifestyle logoen!

Design4

Design1

Design2

Design3

Design 5

Design 6

 

De senere årene har jeg vært igjennom en spennende endringeprosess og i løpet av denne perioden ble jeg anbefalt en helt unik designer som heter Mansoor Shah. Det finnes mange designere der ute, men i denne prosessen har jeg følt at jeg har blitt sett og respektert som menneske. Han har integritet , profesjonell og perfeksjonist til fingerspissene samtidig som han har hjertet på rett sted. Sammen har vi kommet fram til en ny logo som passer meget bra for meg og mitt selskap LA Lifestyle.

Dette er bare en teaser på websiden som kommer i 2016 J Nytt år og nye muligheter!

Jeg elsker design og det å skape, så dette har gitt meg enormt mye energy å få jobbe med sammen med Mansoor.

Design er gøy!

 

Gotta love it! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *