Har du løs hud etter graviditeten eller vektnedgang?

Fjernfett

Når man går på en bikinifitnessdiett slik jeg gjør nå kan du miste såpass mye fett at det føles som om du har litt for mye hud. Ræva kan f.eks føles litt slapp! Lol.. Og det vil vi jo ikke! Den snurper seg normalt inn etterhvert som kroppen følger etter og tilpasser seg, men jeg ønsket å fohøre meg om det fantes noen produkter på markedet som kunne hjelpe mot dette. I mitt virke som PT er det mange som har fått barn som stiller spørsmål om det finnes kremer for å stramme inn huden etter graviditet og å få minst mulig strekkmerker da mange kan synes at dette er sjenerende og det kan gå utover selvtilliten til enkelte jenter.

Derfor skal jeg nå teste disse produktene og se om huden strammer seg inn. Det var et tips jeg fikk fra min fitnessmentor Christian Egner. Jeg skal blande disse og smøre de på «problemområdene» 😉 hehe.. Jeg går ikke rundt og tenker over kroppen min som noe prioblem bare så det er sagt, men jeg synes det er gøy å eksperimentere og digger å jobbe mot ekstreme resultater. Herlig å være inne i en skikkelig nerdeboble. Dette minner meg på veldig mange måter som oppkjøringen til Skal vi danse som jeg vant, så i situasjoner som dette blomstrer jeg og er virkelig i mitt ess!

Gleder meg til å fortelle dere om det funker! Det ville jo være supert for de av dere som har fått barn eller skal føde barn og ønsker stramme opp huden 😉

Ha en herlig dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *