Det har visst skjedd en endring..

Førogetter2007vs2015

Øverst til venstre BoobsLene fra 2007. Resten av bildene er fra Dagens Lene Alexandra i 2015 som er Personlig trener, mental trener og snart ferdig utdannet coach. Jobber med min lidenskap og dette med både indre og ytre endringer og design av kropp synes jeg er utrolig fasinerende! Jeg er så glad for all kunnskap jeg har tilegnet meg og hva jeg kan bruke den til. Jeg føler meg utrolig heldig over og hele tiden få lære nye ting av dyktige folk. I love to create!

WOW! I love my work! LA Lifestyle! 🙂

8 Comments on “Det har visst skjedd en endring..

    • Tuuusen takk! Hard work pays off! Kostholdet er ca 70 % . Abs are made in the kitchen! Det handler om disiplin , struktur og rutiner 😉

    • Det får jeg desverre ikke lov til av min fitnessmentor. Slikt koster penger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *