Ræva mi brenner!

HenrikAukland

Foto: Henrik

Som noen av dere sikkert har fått med dere har jeg fått meg ny kjæreste. Han heter Henrik og er personlig trener og coach. På onsdagen før jeg dro til Spania besøkte jeg han på hans arbeidsplass i Kolboth på Impuls helse og hilste på hans venner mens vi tok en treningeøkt. Jeg utfordret min kjære ved å si at jeg aldri ble støl i ræva. Aldri var selvfølgelig å overdrive, men jeg ønsket å se om han tok utfordringen. Og det gjorde han på strak arm. Jeg visste jo at Henrik var en dyktig trener, så jeg antok at jeg kom til å få kontakt med rumpemusklene. Men denne økten ble gjort grundig for å si det sånn. Nå er det søndag og det brenner for satt i ræva.

Digg å ha en kjæreste som ønsker å påånå det umulige 😉 Thats hot!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *