Raushet

KINDNESS

Foto: Pinterest

I dag da jeg tok markløft var det en stor bodybuilder som kom bort til meg og stod og stirret på meg mens jeg tok mine reps og viste tydelig tegn på utålmodighet. Han trodde vel kanskje jeg var ei av de blondinene som ikke turte si imot de med store muskler. Vel, jeg lar meg ikke pelle på nesen av store muskelmenn som har et stort ego. Jeg har altfor mye erfaring med den slags menn. Vet det er mange jenter som ikke tør å trene med de store gutta, men jeg føler meg ikke noe dårligere enn de. Jeg føler heller ikke at jeg er noe mindre verdt. Derfor følte jeg det var rett at jeg skulle få trene ferdig mine repetisjoner.

BODYBUILDER-GUY

Foto: Projectmomsanity.com

Han spurte «Hvor mange sett har du igjen?» på en måte som om han helst ville jeg skulle si. «Jeg er ferdig nå jeg store muskelmann 🙂 »

Måten han snakket til meg på likte jeg dårlig. Her merket jeg at det var utfordrende for meg å være raus slik jeg etterstreber til enhver tid. Jeg jobber hver dag med meg selv for å bli et bedre menneske og behandle alle mennesker godt. Selv de som jeg kanskje ikke føler fortjener det.

Han stod og stirret på meg gjennom alle settene og ventet utålmodig på at jeg skulle bli ferdig. Da jeg var ferdig stod jeg med hodet ned og hendene på knærne for å hente inn igjen pusten etter å ha løftet tungt. Før jeg rakk å puste ferdig sa han «Remove this weights». Jeg kjente jeg så rødt og ble jævli forbanna over måten han snakket til meg på og det sørget jeg for å si ifra til han også. Det er ikke ofte jeg bruker mitt temperament, men jeg har et. Og det bruker jeg vanlighvis for å nå mine mål. Men i dag var det jammen godt å få det ut. For han spanjolen der trengte faktisk å innse at han ikke var guds gave til kvinnen!

Senere i løpet av treningen da han innså at jeg kjente de han kjente på gymet osv forsøkte han å smiske med meg ved å si at jeg var sterk.Jeg bryr meg ikke noe om en testosteronbombe forsøker fortelle meg hva jeg skal gjøre. Min trening er da like viktig som hans og det handler om gjensidig respekt. Riktignok slet jeg med å behandle han på en eksepsjonell måte..

Ikke stolt over at jeg gikk ned på hans nivå og satt han på plass, men samtidig var det litt deilig å få det ut også! 😉

Så jenter! Ikke vær redd for å løfte sammen med gutta! Jeg tror det gjør oss tøffere 😉

4 Comments on “Raushet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *