Sixpack er mulig å få!

Formsjekk24.des2015_0556

En del har begynt å bli provosert av formen min og kommer med slengbemerkninger om at det er for ekstremt. Det velger jeg å ta som et kompliment. Det er jo vanlig at man får en del reaksjoner når man går litt utenfor normalen og ikke holder seg innenfor A4 poltitisk korrekt båsen. Den båsen har jeg forøvrig aldri passet inn i. Og de gangene jeg har prøvd.. Ja, for jeg har prøvd.. Da har jeg følt meg kvalt og livsløs..

Jeg minner om at dette er et prosjekt som først og fremst handler om prestasjon og jeg anbefaler INGEN å gjøre det samme som meg uten å bli fulgt opp av profesjonelle dyktige fagfolk. Dette ER ekstremt og fokuset er ikke først og fremst sunnhet selv om jeg velger å gjøre det på en sunnest mulig måte. Dette er noe jeg gjør for å lære mer som personlig trener og mental trener slik at jeg kan bli bedre i yrket mitt i tillegg til at jeg i denne prosessen har oppdaget at jeg har en stor lidenskap i både det estetiske og det indre og det å få andre mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv. Jeg ønsker å kunne coache andre kvinner til å føle seg mer selvsikre og sexy og det indre og ytre henger veldig sammen. Det ene utelukker ikke det andre.  Jeg har stor lidenskap for kropp og det å skape noe vakkert. Men alt handler i hverdagen om balanse og hva folk mener er vakkert er jo veldig individuelt.

Jeg har allerede merket at en del har begynt å bli provosert av mitt lille prosjekt, men det var jeg forberedt på. Noen mener jeg er et dårlig forbilde for deres døtre. Beklager, men jeg kan ikke ta ansvar for deres døtre. Jeg har et eget liv og leve. Jeg ønsker å være et forbilde som viser at man kan være seg selv og leve det livet man har lyst til å leve. Jeg ønsker å fronte det å tørre å ta sjanser og gå egne veier og jeg ønsker at vi mennesker skal respektere mennesker som er annerledes og ikke dømme mennesker for hvilke valg de tar!

Formsjekk og diett:

Alt går etter planen eller kanskje til og med bedre enn planen vil jeg si. Men jeg kan ikke hvile på laubærne av den grunn. Heldighvis får jeg ikke mer skryt enn jeg fortjener av coachen min. Jeg får akkurat passe feedback til at jeg holder meg på tærne og fortsetter prestere bra. Jeg har fortsatt litt fett som skal slippe på lårene før jeg er nede på 8 % som jeg skal være før min kjære og jeg reiser til LA i slutten av januar.

Målet mitt var å være i mitt livs beste estetiske form noensinne og det målet er allerede nådd 🙂 Sixpack har jeg dessuten greid å få. så jeg er veldig fornøyd med hva jeg har greid å oppnå sammen med min coach siden 1.november. Jeg føler meg heldig som har dyktige og støttene folk rundt meg.

I dag var det julemiddag. Jeg spiste ribbe. Det løste jeg ved at jeg brukte en app og regnet ut hva jeg kunne fjerne fra dagens inntak for at jeg skulle kunne spise ribbe. Jeg fjernet svoren og fettet og spiste heller masse deilige grønnsaker. Så det var ikke akkurat så vanskelig.

I morgen er det ny dag og nye muligheter. Ja, jeg har skapt gode resultater til nå. Men i morgen nullstiller jeg og gasser på videre mot enda bedre resultater ! 🙂

Lets go extreme 😉

 

4 Comments on “Sixpack er mulig å få!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *