Du aner ikke hva jeg fikk i julegave av kjæresten min!

skydive-dubai

Jeg hadde ikke behøvd noen julegave. For meg var det jo mer enn nok med å ha fått verdens beste kjæreste til jul. Og det sier jo litt hvor godt han kjenner meg allerede tross hvor kort vi har kjent hverandre når han treffer SÅ blink!

Jeg fikk fallskjermhopp over Palmen i Dubai! Omg! Det er jo en drøm jeg har hatt lenge! Og det viste seg at det var hans drøm også, så vi skal hoppe sammen! Hvor crazy er ikke det? Jeg forsøkte booke da jeg ledet treningsreise til Dubai i slutten av 2014, men vi var desverre for sent ute siden det er så poppis å hoppe akkurat der.

OMG! Dette blir rått! Hoppe i fallskjerm over Palmen i Dubai med drømmemannen! Hell yeah! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *