All I want 4 christmas is YOU

Henrik

Shit, jeg har skutt jackpot! Som dere vet er kjærlighet ALT for meg og Henrik er den beste julegaven jeg kunne ha fått! Det er helt utrolig hvor bra vi passer sammen. Alt faller så naturlig. Jeg opplever en gjensidig tillit og respekt jeg ikke har opplevd før i et forhold og som jeg mener er helt essensiell for å føle trygghet. Dette bekrefter bare det jeg har trodd hele tiden og det er at det er viktig å ha like verdier og felles interreser. Like barn leker best! Jeg hadde ikke trengt en eneste gave til jul. Så lenge jeg har Henrik er jeg verdens lykkeligste jente. Det er ingenting som slår lidenskapelig ekte kjærlighet. Med alle mine mindre bra erfaringer har jeg lært at jeg ikke har noen garantier, men jeg nyter hverfallt hvert eneste sekund og er veldig takknemmelig over den tiden vi får sammen uansett hvor lenge dette varer.Det er NÅ vi lever!

Søndag kommer Henrik til meg i Spania og ikke nok med det. Han blir med meg til Los Angeles i januar! Its gonna be awesome! Ut på eventyr! Det er garantert til å bli masse action, adrenalin og moro 😉

 

 

6 Comments on “All I want 4 christmas is YOU

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *