Lille Julaften min

Fitnesslifestyle

Klokken ringte klokken 0800. Jeg spiste min havregryn med sjokoladeproteinpulver, tok omega 3, blandet min bcaa , pakket treningsbagen og dro på trening. Da jeg kom på trening var jeg så heldig å få låne salen siden sjefen der er veldig støttende og positiv. Så da kjørte jeg 15 minutters poseringstrening. Jeg må jo lære meg posering også siden jeg ønsker å lære det videre. Jeg synes det er utrolig gøy 🙂

Etter poseringen trente jeg en høyrep overkroppsøkt med fokus på rygg og biceps. Og jammen fikk jeg lov av min fitnesscoach Christian og ta 2 riskaker som belønning etter trening. Lol..

image4

Pullupsbar

Det er så godt å se bilder av meg selv hvor jeg er så ekte glad som på dette bildet. Det er så godt å være her i Spania og jeg er så lykkelig på det stedet jeg er i livet akkurat nå. Skuldrene har senket seg og jeg føler jeg er i harmoni tross i at jeg er på noe som for mange kan kalles en ekstrem fitnessdiet. Det føles ikke slik for meg. Mulig det er fordi jeg er forelsket. Hva vet jeg. Jeg synes hvertfall so far at det er skremmende lett. Men nå hadde jeg jo ikke akkurat så mye fett å fjerne heller og jeg er jo ganske så strukturert og god på rutiner og detaljer når jeg først setter meg et mål. Først ser jeg for meg målet visuelt og globalt foran meg. Så når nålstreken nærmer seg går jeg mer ned på detaljnivå og terper og pirker på småting. Hittils har det vært lekende lett. Det er 1 måned til målet i dag 🙂

Sticktoyourplan

Jeg loggfører all treningen min så jeg har full kontroll til enhver tid. Nå som jeg er i Spania får jeg ikke målt min fett% og muskelmasse hver 2 uke. Så nå måler jeg meg med målebånd ca en gang i uken, veier og tar formbilder som jeg sender over til min coach. Ellers må jeg være veldig nøyaktig med kostholdet. Men det er lett. Dette faller veldig naturlig for meg og alt ligger til rette for meg her. Jeg er heldig som ikke har så mange mennesker som blander seg opp i hva jeg gjør. Menneskene jeg har rundt meg er glad i meg som jeg er og respekterer meg for den jeg er og de valgene jeg tar. Så jeg er heldig 🙂

image3

Denne fitness livsstilen er SÅ meg. Jeg storkoser meg <3 Etter treningen fikk jeg superservice på MAXX av sjefen. Han heier på meg og målet mitt, så nå ble vi stående å slå en prat en god stund om livet og alt annet. Han ha meg en god del tips om tanning. For jeg måtte ta solarium siden det var litt overskyvet og jeg ønsker ha en fin tan til jeg skal til Los Angeles i januar. Og de som jobber i resepsjonen der er så søte med meg. De heier så veldig på meg. så nå hjalp de meg og bandasjere inn tatoeringene mine. For jeg kan jo ikke sole de nå rett etter jeg har tatt laser. Føler jeg får skikkelig VIP treatment på MAXX jeg. Og jeg må innrømme jeg liker det godt. De får meg til å føle meg spesiell og velkommen. Føler meg som en del av familien. Det er så godt å føle tilhørighet. Det er så herlig med open minded mennesker. Det er ingen som bryr seg om man trener med kort topp og hotpants der. Og er du i form smiler de og gir deg et kompliment. De himler ikke med øynene av sjalusi slik mange gjør i Norge. De gir deg tommelen opp. Her om dagen var det en mann på ca 60 år som sa » Jeg så du tok 30 kg på den øvelsen i går, så da måtte jeg ta 36″ så kom han bort til meg og ga meg et kompliment for hvor veltrent jeg var. Så utrolig hyggelig! I Spania er det lov å være sexy. Det er positivt og ikke noe man behøver å skamme seg over!

Søppel_0535

Ellers gjorde jeg litt julerengjøring.. Må innrømme at jeg ikke er helt i mål enda med det. Det har IKKE vært min prio nr 1 for å si det sånn. Men det er greit! Bra Nok vetu 😉 hehe.. Blir ikke no ribbe her heller tror jeg.. Er redd jeg blir kvalm..

Så i morgen er det selveste julaften og da skal jeg på treningsstudio klokken 0900 og løpe Tabata Intervaller. Det blir så gøy! Jeg kødder ikke. Har ikke løpt på flere dager og det skal bli så godt å få utløp for temperamentet mitt og min eksplosivitet! Mmmm… I like it!

 

4 Comments on “Lille Julaften min

    • Awww, Mia du er fantastisk!!! Digger deg! Håper det går bra med deg. Vi sees plutselig i 2015 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *