Vi har alle våre talenter

Disipline_0637

Det er mange som spør på snap og instagram om kosthold, så jeg tenkte å gi noen enkle tips og skrive litt rundt min tankegang. Jeg mener vel egentlig at kostholdet er 70% av resultatet og at alt sitter i hodet. Før jeg startet denne Fitnessdietten spiste jeg like mye som en mann på to meter. Jeg er veldig matglad og har aldri hatt matlyst for å si det sånn. Men jeg spiser som regel sunn, næringsrik mat og har nok derfor et godt grunnlag. Når jeg skulle starte å spise mindre enn tidligere og mer strukturert var det viktig at jeg forberedte meg mentalt på det. Og selv om jeg nå sikkert spiser kanskje bare halvparten så mange kalorier per dag som jeg gjorde før jeg startet dietten kan jeg med hånden på hjertet si at jeg ikke har merket noe til sult enda.For meg handler det mye om hva jeg bestemmer meg for. Bestemmer jeg meg for at jeg ikke skal spise godis fra 1.november og fram til 24.januar så gjør jeg ikke det. Da ser jeg på skålen og registrerer den, men det frister ikke. For jeg har fokus på målet og DET frister meg mer 😉

Homegym_0641

Ikke alt i dette innlegget handler om kosthold, men det handler om «attitude» kan du vel si..Hvilken innstilling du velger å ha til livet og målene du setter deg. Gymet var stengt i dag og jeg har fått feedback på at jeg må få litt mer volum i skulderne mine. Da passet det jo perfekt at fattern hadde disse ubrukte manualene under sengen sin. Det gjelder å se muligheter. Mine skuldre trenger å få seg juling litt oftere for at de skal vokse og øke i volum. Selvfølgelig begrenset hvor mye de kan vokse innen 23.januar, men alt er bedre enn ingenting og jeg skal hvertfall gjøre alt jeg kan!

Julaftensnacks_0634

Det er ikke første året jeg spiser annen mat enn julemat på julaften da. Det skal sies. Jeg har alltid gått mine egne veier og jeg føler ikke jeg MÅ spise julemat fordi det er slik det skal være. Jeg har mine egne mål og styres mer av det. Jeg spiste havregrynsgrøt og mitt 2. måltid på julaften + poteter og grønnsaker. Så droppet jeg de 2 siste måltidene jeg pleier å spise og valgte heller en større middag med grønnsaker og ribbe på middag hos min grundervenninne Irene og hennes familie som jeg var så heldig å bli invitert til.

ribbe_0636

Jeg skjærte bort svor og fett og spiste resten av ribben. Mange synes det er vanskelig å holde seg til et sunt kosthold i julen siden det er så mye press fra de rundt. Jeg må innrømme jeg ikke har opplevd så mye til dette presset. Men det kan være fordi jeg omgåes mennesker som ikke blander seg så mye oppi hva andre gjør , men heller fokuserer på seg og sitt. Irene og Rune som jeg spiste middag hos f.eks synes bare det er kult at jeg går på ekstrem fitnessdiett. Irene stilte i fitness for 20 år siden og de er ikke akkurat A4 mennesker de heller, så det er jo perfekt ! Like barn leker best! Herlig med mennesker som respekterer meg som jeg er og støtter meg. Irene har blitt en veldig god støttespiller. Det hender det er en del mennesker som mobber meg siden jeg ikke er som alle andre og da er det godt å være her i Spania hvor det ikke er så mye jantelov og jeg kan være meg selv med alle mine fasetter og bli akseptert akkurat som jeg er. Ganske utrolig at voksne mennesker mobber. Er det rart det mobbes på skoler når foreldrene går foran som ræva eksempler. Jeg ville aldri kritisert et annet menneske fordi det gjorde noe annet enn meg. Jeg ville aldri uttalt meg at en annen person hadde stygg kropp. Jeg har da ingen rett til å kritisere andre. HELDIGHVIS at jeg er selvsikker og ikke lar kritikken gå innpå meg, men det betyr ikke at jeg synes det er særlig positivt av den grunn. Må si jeg er i sjokk over at voksne mennesker tror de kan slire av seg hva som helst i et kommentarfelt på sosiale medier fordi jeg er en kjent person.. Jaja, de har vel lite spennende som skjer i livet sitt. Glad jeg kan underholde og jeg takker for oppmerksomheten 🙂

Irene_0638

My big sista 🙂 Ei hardworking dame og et supert forbilde. Digger denne dama!

ooops_0640

Ikke mange dagene til kjæresten min kommer ned til Spania nå, så jeg måtte ta i et tak og få gjort unna litt husarbeid så det er orden til han kommer. Oooooops… Jeg er visst ingen typisk housewife 😉 hehe.. Vel, jeg må innrømme at jeg er mer stolt for at jeg har vasket klær, vasket opp og ryddet i dag enn at jeg har greid å få sixpack.

Ja, vi har alle våre talenter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *