Hvilken mirakeldiett går du på?

_MG_8917

Foto: Tor Orset

De seneste dagene har jeg blitt bombandert med mailer fra menn og kvinner som lurer på hvilken mirakelkur av en diett jeg går på. Og mennesker kommer bort til meg på gymet her i Spania og spør hva som skal til for å komme i samme form som meg.

Mitt svar er: Det finnes ingen mirakelkur. Det handler om hardt arbeid, gode rutiner og disiplin.  Noen kommer bort til meg og sier de ønsker å se ut som meg, men de ønsker allikevel å fortsette å drikke vin, spise pasta  og spise dritt.

Om det er innstillingen er det ikke viktig nok for deg å komme i samme form som meg. For du må faktisk være villig til å ofre noe for å få noe som ikke alle andre har. Det er derfor mange beundrer de som når mål ikke alle andre gjør.  Disiplin er ikke noe alle bare har!

Det er mange som har gått på akkurat den samme dietten som meg. Det er ikke noe hokus pokus. Det er en ganske så normal fitnessdiett med proteiner, fett og karbohydrater til hvert måltid hvor jeg hele tiden ligger på et kaloriunderskudd, men ikke for lavt for raskt slik at jeg opprettholder muskelmassen. Alt handler om kalorier inn vs kalorier ut. Som penger i banken. Du kan ikke bruke penger du ikke har!

Grunnen til at jeg får såpass bra resultater på denne dietten er fordi jeg gjør som min coach sier. Jeg stiller ikke mange spørsmål. Mange PT kunder spør «Kan jeg drikke vin kan jeg spise litt mer karb , kan jeg ditt og kan jeg datt?». slutt å stille så mange spørsmål og PRAT om at du skal komme i form. Start med å gjøre!!

ACTION SPEAKS LOUDER THAN WORDS! 

Fokuser heller på å gjøre som du får beskjed om! Det er en grunn til at vi utdanner oss innen dette yrket og det dummeste du kan gjøre er å forsøke å gjøre alt annet enn å følge planen. Følg dietten og gjør som coachen din sier så får du resultater. Det er dessuten ingen coacher som synes det er noe gøy å jobbe med kunder som aldri gjør det de får beskjed om og som samtidig klager over at de ikke får resultater.Vi digger kunder som behandler oss med respekt og følger planene vi bruker tid på å lage for at dere skal skape resultater. Vi ønsker verken kaste bort deres eller vår tid. Vel, jeg kan ikke snakke for alle coacher. Men JEG drives først og fremst av å skape resulater og å gjøre andre bedre.

Følg planen! Du må være villig til å ofre noe! Viljen til å få eksepsjonelle resultater må tenne deg mer enn å kose deg med et par glass vin! Et par glass vin kan man jo drikke nårsomhelst!

Er det ikke mer spennende å oppnå et mål ikke alle andre klarer oppnå? DET synes jeg er kult 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *