Du ser ut som en mann! Det er helt forferdelig!

DuserutsomenmannIMG_0683

De siste dagene har jeg blitt gjort oppmerksom på hvor mange voksne som mobber og dette synes jeg er forferdlig trist! Er det rart det er mobbing blant barn og ungdom på skolen når foreldre går foran som dårlige eksempler!?

Og det ironiske er at disse menneskene kritiserer meg for å være et dårlig forbilde for unge jenter. Før de dømmer andre bør de kanskje gå inn i seg selv å se hvilke sider de selv kan forbedre eller? Hva om de heller fokuserte på å være et godt forbilde for sine barn framfor å bruke tiden på å mobbe meg i kommentarfeltet på internett?

Er det noe jeg er veldig opptatt av så er det at vi mennesker skal være rause ovenfor hverandre og respektere at vi er forskjellige og tar ulike valg. Jeg er opptatt av frihet til at vi skal kunne være oss selv! Jeg tror at vi mennesker har det best når vi lever i råd med være egne verdier.  Det har tydelighvis tatt helt av i kommentarfeltene på grunn av mine treningsresultater. Helt utrolig at en kropp kan skape så mye engasjement! Jeg velger å ta det som et kompliment. Selv nyter jeg en deilig ferie med kjæresten min i Spania. Jeg har ikke rukket å lese igjennom alle kommentarene og det kommer jeg heller ikke til å bruke energi på da det er så mye usaklige kommentarer jeg ikke trenger fylle mitt hode med.Mitt fokus er på mine mål.

Overskriften på nettavisens artikkel sier mer enn nok!

Jeg ble anklaget for å ta dop til og med siden det var visst umulig å komme i så «ripped» form uten å ta clenbuterol, effedrin og jeg tror jammen det var noen som mente jeg hadde bola også om jeg ikke så feil!  Da jeg hadde spiseforstyrrelser var 20 år ung og naiv brukte jeg fettforbrennende midler i håp om å bli tynn og det var like før jeg tok steroider også, men HELDIGHVIS stoppet jeg i tide. Nå har jeg altfor mye kunnskap til å utsette kroppen min for noe slikt.

Jeg startet eksperimentet  om å teste ut en Fitnessdiett for å lære siden jeg lærer mer av å gjøre ting i praksis. Siden jeg kunne tenke meg å coache fitnessutøvere ønsket jeg å kjenne på min egen kropp hvordan det føltes. Jeg hadde hørt det var mye steroider i miljøet og dette selv i bikinifitnessgrenen. Dette synes jeg var veldig trist og jeg synes det  var spennende å se hvor bra form jeg kunne bli uten å bruke noen former for dop . Jeg ønsket å gå igjennom dette for å vite hva som skal til for å konkurrere i fitness da jeg er opptatt av å øke min kunnskap og vite hva jeg snakker om.

Jeg teamet opp med Christian Egner som er Verdensmester i Fitness og det eneste jeg har gjort er å være didiplinert og fulgt en kostholdsplan og treningsplan til punkt og prikke og det har vært overraskende lett spør du meg. Når jeg klarer å gå fra 16 til 11,2 % fett fra 1.november til 14.desember og opp 2 kg i muskelmasse som ikke egentlig har noe særlig fett til overs må da det inspirere og få folk til å se at det er MULIG å gjøre endringer! Og er det noe jeg brenner for så er det jo å pushe andre mennesker til å tørre gjøre endringer og bli en sterkere utgave av seg selv! Det ER mulig å gjøre en endring! Du må bare ville det sterkt nok og være villig til å gå utenfor den berømte komfortsonen!

Nå er riktignok mitt prosjekt litt ekstremt og det har ingenting med helse å gjøre. Jeg anbefaler ingen å gå så ekstremt til verks uten et team med dyktige fagfolk. Men det er interresant å pushe grensene for å se hva kroppen vår faktisk er i stand til!

Ja, jeg har kanskje blitt mobbet en del det siste døgnet, men jeg har fått like mange heiarop og støtteerklæringer og for ikke å snakke om nye kunder. Så det er tydelighvis mange som har forstått at dette er min lidenskap og at jeg kan faget mitt.

Tusen takk for alle dere som heier på meg for at jeg tør å gå mine egne veier. Det har jeg tenkt til å fortsette med 🙂

8 Comments on “Du ser ut som en mann! Det er helt forferdelig!

    • Hehe.. LETT å ofre digg mat og vin for en periode for å oppnå et så kult mål! 😉

    • Takk snuppa! 🙂 Man velger jo selv hva man vil fylle topplokket sitt med 😉

    • Tuuusen takk, det var pent sagt Suzanne!! 😉 Vi må være oss sjæl! 🙂

    • Tusen takk Henriette Hummel. Det var en hyggelig melding å få! <3 You made my day!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *