Slik trener jeg nå

IMG_0678

Foto: Vi kvinner har ofte mest fett på lår og hofter, så det er der vi blir definert til slutt om vi går på en fitnessdiett. Som regel slipper ikke fettet der før vi kommer ganske lavt ned i fett%. Jeg har alltid hatt en såkalt «pæreform» og ved å bygge ut skuldre og rygg har jeg omformet min kropp til å bli mer timeglassfigur da jeg selv synes det er finest 🙂

 

Under ser dere hvordan jeg trener nå for tiden. Programmet er egentlig lagt opp slik at jeg kun har en økt per dag, men nå når jeg er her på ferie i Spania synes jeg det er deilig og heller ha to konsentrerte harde økter per dag. Jeg føler det gir det lille ekstra og at jeg får maks ut av øktene. Det er deilig å dele det opp skikkelig 🙂

Mandag:

0900: Høyrep framside lår 2000: Høyrep bakside lår og rumpe

 

Tirsdag:

0900: Hørep Skuldre 2000: Bryst og triceps

 

Onsdag:

0900: Rygg 2000: Biceps og mage

 

Torsdag:

Sprint Intervaller ( Tabata)

Fredag: 

0900: Tung bentrening,  framside lår og mage  2000: Tunge bakside lår og rumpe med få repeisjoner

Lørdag:

0900:Skuldre, rygg og bryst tungt med få reps 2000: Biceps og triceps få reps tungt

Søndag:

Sprint intervaller ( Tabata )

Det finnes veldig mange ulike måter og programmere treningsplaner og kosthold på, så jeg vil ikke anbefale og kjøre noen andre sitt program. Det er veldig individuelt hva vi trenger og det skal passe sammen med din livsstil forøvrig slik at det ikke går utover din jobb og familie. Selv er jeg jo grunder og styrer min egen arbeidshverdag, så derfor kan jeg tillate meg og legge det opp på denne måten.

Jeg starter for fullt med webcoaching 1.februar og har allerede startet å få inn en del søknader. Ta gjerne kontakt om du ønsker å inngå et samarbeid med meg på vei mot dine mål! 😉

lene.alexandra@gmail.com

2 Comments on “Slik trener jeg nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *