Vi har alle våre laster…

Ryddekaos_7835

Jeg har alltid hatt en svakhet for produkter. Lenge var jeg en produktjunkie. I mange år fikk jeg streng beskjed av min regnskapsfører at jeg måtte kutte kostnader på beautyprodukter og med god grunn. Det var min aller største utgift!  Jeg hadde abstinenser om jeg ikke fikk shoppet nye beautyprodukter.Det var alltid noe jeg følte jeg TRENGTE.. Eh… Jeg elsker fortsatt beautyprodukter og å dra på spa. Det er min måte å unne meg selv litt luksus, men jeg har nå fått et mer balansert forhold til det. Men gud så deilig det er! Og spesielt når det ikke skjer like ofte lenger. Da merker jeg at jeg setter ekstra stor pris på det.

Vel, noen kvalitetsprodukter  ønsker jeg ikke å slutte med fordi det gjør meg glad på samme måte som mange menn mener bil er lidenskap og kjærlighet. Det er forskjell på menn og kvinner og godt er det 🙂 Jeg er stolt og glad over å være en feminin kvinne. Lek, latter og fjas er også en stor del av meg. Nå som jeg har flyttet holder jeg på å sortere alle esker og sette ting i system. Det føles så godt å få orden og struktur på alt. The greatest feeling eva! 🙂

Jeg trives best når leiligheten min er strøken <3 Det gir meg energi, glede og ro. Moren min har støv på hjernen. Mulig jeg har arvet det av henne. Og vaskehjelp er selvfølgelig et must! Det er en investering jeg gledelig tar så jeg kan bruke tiden min på å jobbe istedet.

Takk for at jeg er kvinne <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *