Periode housewife..

Breakfastinbed_7839

Jeg er det man kan kalle en «periodehousewife». Det vil si at jeg er veldig flink når jeg vil, men jeg vil som oftest heller jobbe enn å være housewife. Derfor delegerer jeg ofte bort dette om jeg ser at det er mulig.  Jeg elsker å jobbe vetu <3 Livet handler om prioriteringer og hva som er viktig for oss. Selv er jeg mest opptatt av å få i meg næring slik at jeg fungerer godt i hverdagen. Proteiner, fett og karbohydrater til hvert måltid. Bensin for kroppen. Jeg foretrekker mat fra bunnen, men virkeligheten  gjør ikke alltid at det er mulig desverre.  Derfor setter jeg pris på at Skyr og andre lager lettvinte sunne alternativer til den hektiske kvinnen jeg har blitt med årene. Takk <3

Jeg fikk dette skiltet av en god venninne da jeg flyttet inn i min nye leilighet i fjor med vaskehandsker og såpe. Ja, jentene lo godt da.. Hehe.. De kjenner meg godt og vet at jeg kan hvis jeg vil. Men jeg vil oftere jobbe enn å være housewife. Sånn har det altså blitt. Men det skal sies at når jeg først disker opp går jeg inn for det og gjør mitt beste. Og da er jeg alltid veeeeldig stolt etterpå 🙂 Det er bare det at jeg har kommet til et sted i livet hvor jeg er stolt av den jeg er. Jeg vet hva jeg er god på og hva jeg kunne ha vært bedre på om jeg ønsket det. Men jeg behøver ikke å kunne alt. Fortsatt Bra Nok 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *