Vil du ha de beste øyebrynene?

Bryn

 

Jeg startet vel å gå til Solvår Hegge i år 2000. Altså ca. 15 år siden. Ingen andre har fått lov til å gjøre mine bryn siden hun er den aller beste på dette. Det er en grunn til at hun har så lang ventetid og folk står i kø. Jeg husker da jeg møtte Solvår. Hun jobbet hardt og hadde base på ulike klinikker. Nå har hun jobbet seg opp et navn og er en suksessfull grunder. Denne dama inspirerer og jeg føler meg heldig over å ha så dyktige og bra venner som henne.

Brynpermanent makeup_7742

 

Solvårogla

Vi var i det rause hjørnet da vi satt og spiste meksikansk og tenkte derfor at noen skulle kunne vinne et par superbryn. Det du gjør er følger solhegge og lenealexandra på insta og trykker like + tagger 3 personer @ under innlegget.

Vinneren trekkes 31.august 🙂

Kanskje du blir den heldige som slipper ventelisten?

Lykke til!! 🙂

8 Comments on “Vil du ha de beste øyebrynene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *