Tester Carb Back loading

Frokost_7930

Mmmmm… SE på denne frokosten a! Får du ikke vann i munnen? Det får hvertfall jeg! 😉 Jeg elsker mat.

I går var jeg på et foredrag om ulike dietter. Selv er jeg ikke så fan av ordet diett siden mange har så negativ oppfatning av det. Men ordet betyr egentlig at du har en spiseplan og min erfaring er at det er enklere å nå mål om du har en plan + at mange mennesker har mangel på kunnskap om ernæring og om de har noen enkle retningslinjer å følge kan det faktisk gjøre deres hverdag enklere.

Selv har jeg ikke behov for å gå på noen diett da jeg har en stabil vekt og fett%. Jeg er fornøyd med kroppen min. Det er ikke noe jeg tenker så mye over til daglig. Selv er jeg mer opptatt av mestring og økt styrke. For jeg vet at om jeg trener bra , spiser næringsrikt , rent og pent , ikke stresser for mye og får nok søvn føler jeg meg bra. For meg handler det om balanse. Når jeg har overskudd føler jeg meg mest sexy 😉

Feelinggood

Så når jeg nå skal prøve en ny diett er det ikke fordi at jeg selv ønsker å gå ned i vekt, men fordi jeg ønsker å øke min kunnskap for å kunne gjøre en enda bedre jobb for mine kunder siden jeg lever av å pushe andre mennesker så de når sine mål og vi sammen skaper resultater. Og jeg lærer best når jeg gjennomfører dietten selv. Da kan jeg lettere forklare og forstå mine kunder. Jeg anbefaler aldri en diett jeg ikke har testet selv.

Dietten jeg nå skal teste strider imot det mange mener er rett, men jeg er ikke så opptatt av hva alle andre mener. Jeg ønsker å teste for min egen del og danne meg min egen oppfatning. Integritet er viktig for meg. Innenfor trening finnes det sjelden ET fasitsvar og det er det som er så spennende. Og det er faktisk lov å endre mening! 🙂

Dietten heter CARB BACK LOADING og den skal være super for mennesker som har en hektisk hverdag.

Slik kommer min dag til å se ut framover:

0600: Våkne , kaffe med enten en klatt margarin og cocosolje eller fløte

1200: 2 egg, bacon, en halv boks cottagecheese og en halv avocado

1500: En neve usaltede nøtter + 2 egg eller en proteinshake ( Whey)

1630: Crossfit

1900: Kjøtt, kylling eller laks og søtpotet eller pasta + litt grønt eller frukt ( Her kan du spise de «ulovlige» karbohydratene 😉

2200: Sove 8 timer

Jeg gjør dette for å lære mer og det skal bli spennende å oppdage hvordan kroppen reagerer. Gir dere en tilbakemelding på hvordan jeg synes det fungerer på min kropp 🙂

5 Comments on “Tester Carb Back loading

    • Tusen takk Camilla 🙂 Så bra at du er openminded. Det er viktig i vår bransje. Man blir ALDRI utlært og det finnes ikke bare EN fasit slik enkelte bedrevitere prediker 🙂 Hyggelig at du leser bloggen min <3

    • Hm.. skjønner at det så litt lite ut, men jeg lesser mye på tallerken altså! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *