Grilling minner meg om barndommen

Grilling_7936

 

I går var første gangen vi grillet i sommer. Så utrolig kos det var. Dette er en hamburger med rent kjøtt, colbycheese fra USA, glutenfritt hamburgerbrød, søtpotetfries, guacumole og litt aioli 🙂 Mmmm.. Da jeg var liten bodde vi i en villa i et boligfelt med stor terrasse både foran og bak huset og vi grillet ofte husker jeg. Jeg har grillet med pappa i Spania, men det var nå første gangen i Norge. Jeg elsker lukten av grilling. Faktisk ble jeg inspirert da jeg var ute og gikk tur til Ullevålseter og ned her om dagen og mange mennesker satt ute og grillet.

Flintsteik_7934

 

Jeg husker så godt at jeg spiste flintsteik fra jeg var lita, så jeg klarte ikke dy meg. Jeg har ALLTID bestilt den største steiken og hatt en STOR appetitt. Er det noe jeg har så er det STOR matglede. Jeg elsker mat og gleder meg til hvert måltid 🙂

SkinnyB_7935

 

Det var noen av dere som følger meg på snap som lurte på hvor dere får tak i Skinny B drikken. Den har vi kjøpt i Sverige. Det er alkohol i den, men kun 25 kcal. For sammenligning så er det ca 50 i et eple. Så utrolig kult produkt spør du meg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *