Deilig å gjøre som jeg får beskjed om

OHS- Yggdrasil

Ledere og direktører med hektiske timeplaner som jeg trener synes det er så deilig å komme til meg hvor de slipper å være sjef og bare kan gjøre som de får beskjed om. Når jeg trener på Yggdrasil hos Quinn slipper jeg selv å tenke. Det er så utrolig deilig og ikke tenke. Bare være i nuet og gjøre. Quinn gir korte og tydelige beskjeder. Han er rettferdig. Positiv, men ingen rævsleiker og det passer meg bra. Skal jeg bli bedre må jeg har god konstruktiv feedback og kun ros når jeg gjør noe bra. Det er viktig for meg å ha tillit til min coach.

Yggrasil - Sliten

Etter å ha trent crossfit et par uker har jeg innsett at det eneste som kan stoppe meg er min styrke. Min styrke er også min svakhet. Det eneste som kan stoppe meg er at jeg blir skadet. Jeg har en tidligere skulderskade, så jeg må være forsiktig. Irriterende siden jeg bare har lyst til å gønne på.

Det er et meget bra treningsmiljø på Yggdrasil og jeg føler meg som en del av en familie. Det er et sted jeg kan komme og stenge verden ute. Kun fokusere på det jeg skal gjøre og det er veldig mange hyggelige likesinnede mennesker der. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Konkurransen tenker jeg ikke så mye på. Quinn har ansvaret for det. Jeg bare gjør som min coach sier og det er så deilig å få korte konkrete ordre 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *