Ønsker du en fresh hud?

Sensai_7844

Det er mye som skal til for å få en fresh hud. Det er en kombinasjon av en sunn livsstil og de rette produktene. De gangene det er for hektisk merker jeg det på huden med en gang, men da er dette pudderet fra Sensai en reddende engel. Det fungerer som en slags photoshop og kan få meg til å føle meg fresh selv når jeg har større utbrudd siden huden min er sint fordi jeg har lagt opp for tight tidsskjema. Min venninne Rojan Mokri selger denne på Vita Exclusive på Karenslyst alle. Stikk innom henne og hils fra meg da vel. Jeg lover deg at du får super service. Hun er helt amazing <3

2 Comments on “Ønsker du en fresh hud?

    • Oj, det har jeg ikke for hånden akkurat nå. Men jeg kan få Rojan til å skrive ned hvilken makeup jeg bruker f.eks?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *