Gjør mer av det du hater!

Roing _7931

 

Mitt nye motto etter at jeg fikk en hardcore Crossfittrener som elsker når jeg sier jeg hater noe. For da kan du banne på at jeg må gjøre mer av det. Roing har ikke vært helt min greie og dum som jeg var klarte jeg å si at jeg hater det. Så i dag startet treningen med 2000 meter roing! hehe.. Vel, om vi alltid unngår det vi ikke liker blir vi jo ikke noe bedre, så jeg er veldig glad for å ha en streng coach som tør å utfordre meg.

Etter roingen gjorde jeg Glutehamraise som er en av mine favoritter. Det er en av de få øvelsene hvor jeg får tak i mine kjære hamstrings.

Glutehamraise_7939

Jeg gjorde også noen stabilitetsøvelser for skulderen da crossfiten går litt hardt utover skuldrene, så jeg må forebygge skader. Da crossfit kom til Norge for en del år tilbake ble jeg hektet og fikk en skulderskade. Har ikke så veldig lyst til å få det igjen siden jeg ønsker at kroppen min skal være frisk og klar for livets utfordringer. Så nå blir det mye prehab framover 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *