«Kvinnekraft» – Gründer og hodejeger Trine Lise Jagge

Trinelisejaggekvinnekraft

Trine Lise Jagge er en kvinne jeg virkelig beundrer og lar meg inspirere av. Hun er et forbilde som viser at det går ann å være en elegant feminin kvinne, men samtidig en sterk og hardtarbeidende gründer. Hun har nå startet headhuntingselskapet Dynamic People.

Dynamic people leverer tjenester som Executive search, Rekruttering, Konsulentutleie, Karriererådgivning og Lederutvikling. Dynamic People er organisert ut i fra en filosofi og en tanke om at en bedrift bare er så god som sine menneskelige ressurser. De har tro på å rendyrke en positiv bedriftskultur der folk i fokus, raushet og samarbeid er nøkkelord for resultatoppnåelse og suksess, både for oss og våre samarbeidspartnere.

Trine Lise Jagge er raus og heier andre kvinner fram. Hun var både på min boklansering og da jeg hadde releasekonsert for min jazzEP hvilket betydde enormt mye for meg. Jeg er veldig takknemmelig for støtten 🙂

 

Hva er du best på?

Jeg er best på å få til det jeg bestemmer meg for!

Hva motiverer deg?

Mennesker motiverer meg!

De som tør å tenke stort,de som tør å gå nye veier, de som tør å feile, som tør å stikke seg frem, som byr på seg selv, som jobber hardt og som har troen på seg selv. De som viser glede og entusiasme over det de gjør.

Det motiverer meg når noen sier » det går ikke Trine-Lise» da føler jeg et stort behov for å prøve å se om det går.

Penger har aldri motivert meg, det er gleden av å få til det jeg bestemmer meg for som er motivasjon.

Moren min har bestandig sagt til meg: «Du kan flytte fjell du Trine -Lise, med det pågangsmotet du har.»

Hvilke verdier er viktigst for deg?

Samarbeid, raushet, pågangsmot og engasjement

Jeg opplever at for meg er det å lære noe nytt ekstremt viktig når jeg har nådd “voksen” alder. Hvordan sørger du for jenvt påfyll av læring?

Jeg får påfyll hver dag av de rundt meg.

Jeg er så heldig å intervjue gode kandidaterhver dag i jobben min og lærer av hver eneste en. Ikke bare av å høre suksess historier men også av å høre om nedturer. Jeg blir ydmyk og inspirert, det er så mange dyktige personer der ute.

Jeg bruker SoMe og nettet flittig.

Er det noe jeg lurer på så finner jeg bestandig svar på det meste via Google. Dessuten er jeg en nyhets junkie. Kan ikke få nok av nyheter. Selv på ferie leser jeg lokal avisen på nett og zapper mellom CNN og de lokale nyhetskanalene.
Hva gjør deg lykkelig?

Når jeg har det bra med meg selv, når jeg er stolt av meg selv, da er jeg lykkelig!

Selvsagt barna, mannen min og jobb også. Men jeg tror ikke man kan være skikkelig lykkelig om man ikke har det bra med seg selv.

Jeg prøver å rose meg selv hver dag. Et eksempel kan være «Fy søren Trine -Lise nå var du god!»

Den indre stemmen er viktig, du hører på hva du sier til deg selv!

Hvordan fyller du på den daglige dosen energi?

Jeg elsker morningene når det er helt stille og alle sover…Da blir jeg kreativ og kan tenke. Det gir meg energi. Alenetid gir meg energi.

Bærer du fortsatt på en barnedrøm du håper å oppfylle? Fortell!

Jeg vet ikke om det har vært en barnedrøm eller om det bare har kommet snikende på, men den har vært der lenge. Jeg harbestandig hatt lyst til å ha mitt eget tv show og jeg har lyst til å skrive bok.

Jeg lar meg inspirere og blir veldig engasjert av andre mennesker. Har du noen personer som har vært viktige for deg i din utvikling?

Mamma som når jeg var 10 år tvang meg til å ringe 1881 ( det var et annet nr da) og øve meg på å presentere meg å spørre om tlf nr. Det er nok her jeg la grunnlaget for å tørre å spørre om ting!

Lederen min som sa at » det kommer du aldri til å klare, Trine-Lise» skikkelig ufin leder, heldigvis blir jeg motivert av slikt og jeg tenker på han hver gang jeg får til det han sa jeg aldri kom til å klare. Får det til ganske ofte også!

Et knippe utrolig gode venner som bestandig har hatt troen på meg og som har heiet på meg og som jeg vet vil meg vel.
Om du kunne velge en egenskap du kunne tenke deg å få eller å bli bedre på, hvilken ville det vært?

Nervøsitet, jeg kan bli skikkelig nervøs! Fks før en tale eller et foredrag. Det irriterer meg og det jobber jeg med.

Jeg har bestemt meg for å si ja til alt jeg egentlig ikke tør (bortsett fra å hoppe i strikk)

Det store spørsmålet: om du fikk leve livet ditt på nytt, ville du ha gjort noe annerledes?

Både ja og nei.

Skulle tatt mer utdannelse, det angrer jeg litt på at jeg ikke gjorde.

Det er mange ting jeg ville håntert annerledes i dag om jeg ser tilbake. Jeg kan le av feil jeg gjorde i 20 årene, full av pågangsmot og med lite erfaring gikk jeg på smell på smell. Men heldigvis var dette verdifull læring som jeg har tatt med meg videre. Nå har jeg er jo blitt eldre og klokere, men det er det jeg har opplevd som har gjort meg til den jeg er. Både oppturer og nedturer har formet meg til den jeg er. Jeg er stolt av meg selv og det er det viktigste.

Noen kaller det vendepunkt. Andre milepæl og noen ganger kaller vi det høydepunkt. Er det steder i livet der du har stoppet opp, eller i ettertid sett deg tilbake og tenkt at dette var et øyeblikk som har definer deg o må lagres?

Ja, for meg har det definitivt vært da jeg var daglig leder i et selskap som het iAM.. Et selskap som fikk en hel folkeaksjon mot seg. Der opplevde jeg enorm motgang og måtte takle å stå i det når det blåste som verst rundt meg.

Når jeg kommer opp i vanskelige situasjoner nå, så tenker jeg bestandig: «det kan ikke bli verre enn iAM» det har gitt meg en utrolig styrke!

Hva føler du er største grunnen til din suksess?

Troen på meg selv, pågangsmotet, indre motivasjon, evnen til å ikke gi opp og ikke minst alle de dyktige menneskene jeg har jobbet/jobber med og lært av underveis.
Har du et tips til jenter som går med en grunderdrøm i magen, eller som har drømmer de ikke helt tør leve ut?

Ha tro på deg selv, ikke gi opp selv om noen sier du ikke kan, hei på deg selv, jobb hardt for det du tror på, lær av de feilene du gjør. Finn deg forbilder og lær av de. Vær nysgjerrig og øv deg på å bevege deg utenfor din egen komfortsone. Vær bevisst på det du er god på og team opp med andre som kan utfylle deg på det du ikke er så god på.

Du kan klare alt bare du vil nok!

Hvordan liker du å tilbringe din ”me time”?

Egentlig alene, jeg er så mye med andre at alene tid er noe jeg setter stor pris på. Stillhet kun med lyd fra naturen da blir jeg kreativ. Det er i stillhet jeg lader batteriene. Elsker eteriske oljer, duftlys og dempet spa musikk.

Hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men å løpe på tredemøllen er også blitt noe jeg liker!

Hva er bra nok for deg?

Vanskelig og stort spørsmål. Det varierer fra situasjon til situasjon. Men er innsatsen min på topp er jeg bra nok for meg.

Det skal ikke stå på innsatsen iallefall!

Navn: Trine-Lise Jagge

Levesett: gründer og hodejeger. 43 år, gift har 2 barn og er en veldig dårlig husmor!
Lidenskap: jeg burde vel hatt noe annet enn jobb, men det har bestandig vært slik. Det er virkelig min lidenskap. Har ellers litt ekstra dilla på vesker og interiør.

Webside: www. Dynamicpeople.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *