Pass deg for energityver

Badpeople

Jeg pleide og være godtroende og tro det beste om folk og jeg etterstreber og fortsatt gjøre det, men er det noe jeg har lagt merke til de seneste årene er det at det er mange som later som om de vil at du skal lykkes mens de egentlig forsøker å sabotere og stikke kjepper i hjulene dine. Vær oppmerksom! Mange spiller et spill for å få deg til å gjøre det de ønsker at du skal gjøre for dem så de lykkes. Selv er jeg nødt til å ha opprydning i min omgangskrets med jevne mellomrom da det stadig dukker opp mennesker som sier de ønsker å hjelpe, men som egentlig vil ha noe av meg. Selv foretrekker jeg mennesker som sier rett ut hva de vil ha. Vår tid er verdifull, så ikke gå rundt grøten. Si det som det er. Vi har kun 24 timer i døgnet.

Vær ærlig å si hva du vil ha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *