Crossfit dead & Happy

Crossfitdead_7765

Dette bildet ble tatt da jeg ikke hadde kommet helt til meg selv etter dagens crossfitøkt og lå der i en deilig enorfinrus. Jeg har innsett hvor verdifull tiden vår er og hvor fort 24 timer i døgnet går. For at jeg skal få vært mest mulig effektiv i forhold til å nå mine mål på ulike arenaer og samtidig ha tid med mine nære og kjære har valget nå falt på Crossfit. Jeg har så mange prosjekter og mye ansvar at jeg er nødt til å la noen andre ta seg av å piske meg rundt.

Så nå har jeg booket meg inn på et crossfitsenter og jeg har bestemt meg for å konkurrere med Elaine Eksward i Januar i Sverige. Dette er ikke fordi jeg skal bli en crossfitutøver, men fordi jeg trener bedre når jeg har et konkret mål å jobbe mot og fordi jeg da har en anledning til å treffe Elaine igjen. Det er en uhøytidelig konkurranse hvor det viktigste for meg er å gjennomføre og gjøre mitt beste. Det blir uansett en spennende opplevelse og jeg tipper det er god stemning og en mulighet til å treffe mange likesinnede.

Økten i dag bestod av:

Clean Jerk 15 – 12 -9 repetisjoner på en viss tid jeg ikke husker.

Så gjorde vi Thrusters 5 x 5 repetisjoner

Til slutt gjorde vi 10 burpees Every 10 minute. Altså 100 burpees! Derfor ligger jeg skutt som på bildet. Det var jævlig når det stod på, men fy F så digg etterpå!

Jeg har booket en crossfitcoach til å pushe meg og sette grenser for meg fram til januar slik at jeg blir så bra jeg kan bli fram til konkurransen. Jeg tror vi alle kan bli bedre, men vi er nødt til å ta imot kosntruktiv kritikk og  utfordre oss selv.

Damn, dette blir en spennende fase 😉 Takk for utfordringen gale Elaine!

2 Comments on “Crossfit dead & Happy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *