Trivsel på jobben gir god livskvalitet

KlinikkFrogner

Foto: Ewa i resepsjonen er en solstråle og bidrar sterkt til et godt arbeidsmiljø og gjør en super jobb med å holde orden på bookingene.

Jeg har i mange år vært en outsider som ikke har vært en del av noe arbeidsmiljø. Riktignok har jeg mange gründervenner her og der.  De seneste årene har jeg lest mye lederskapsbøker og jeg har lest at arbeidsmiljøet er viktig for prestasjon på jobben. Det høres logisk ut, men det var først da jeg fikk oppleve et godt arbeidsmiljø jeg virkelig forstod hvorfor og kjente det på kroppen.

Jeg valgte å ha base på Klinikk Frogner av blant annet faglige og praktiske årsaker, men jeg hadde ikke peil på hvordan miljøet var her. Jeg har aldri tenkt så mye over arbeidsmiljø siden jeg har jobbet mye for meg selv og er ganske selvdrevet. Men så utrolig hyggelig det er å komme inn døren på jobben til vår smilende resepsjonist og å slå av en prat ved kaffemaskinen med en av mine kollegaer.

Her er det ikke konkurranse og sjalusi. Vi er et team hvor vi er ærlig på at vi ikke kan alt best selv. Vi deler kunnskap , utfyller hverandre og gjør hverandre bedre. Så om et par uker skal jeg holde workshop om Personlig merkevarebygging, media, PR, strategi og salg. Det gleder jeg meg kjempemasse til!

Det er så herlig å kunne ha noe å bidra med og kunne gjøre vårt team enda bedre.Vi har alle ulik bakgrunn og sammen kan vi gjøre hverandre bedre.  Her er det SÅ mange dyktig folk som folk trenger å vite om  🙂

Har du vondt i kroppen ? Ta kontakt med en av mine kollegaer på Klinikk Frogner da vel : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *